Cine este actorul principal din „Star Wars: Skeleton Crew”! Care este plot twistul și când are loc acțiunea

Author: Diana Ghita
Actualizat: 21 nov 2023, 14:51

Star Wars: Skeleton Crew

Sursa: Captură YouTube-Darth Trailer

Jude Law, pe numele întreg David Jude Heyworth Law, este un actor britanic de renume internațional. Acesta este cunoscut pentru aparițiile sale în diverse filme celebre, precum: „Sherlock Holmes”, „Căpitanul Marvel” sau „Inteligență artificială”.

Jude Law, actorul principal din „Star Wars Skeleton Crew”, are 50 de ani și s-a născut în Lewisham, Londra, la data de 29 decembrie. Acesta a debutat pe scenă în cadrul unui teatru londonez, iar mai apoi a interpretat diverse roluri secundare, în filme de lungmetraj.

Cine este Jude Law, actorul principal din „Star Wars: Skeleton Crew” 

Rolurile mici în care a jucat l-au propulsat rapid pe celebrul actor în vastul univers al cinematografiei, întrucât a fost remarcat de o varietate de producători pentru măiestria și pasiunea cu care

juca.

Acesta a câștigat numeroase premii pentru interpretarea impecabilă a mai multor roluri, în producții consacrate. Jude Law a obținut premiul BAFTA Film Award, dar și Premiul de Onoare Cesar, din partea guvernului francez, în 2007. Odată cu acesta, actorul a primit titlul de cavaler al Ordinului Artelor și Literelor. De asemenea, artistul a fost nominalizat pentru două premii Oscar și două premii Tony.

Astfel, pentru talentul său remarcabil și pentru cariera sa impresionantă în actorie, Jude Law a fost ales să fie protagonistul unei serii celebre, foarte așteptată de către publicul larg încă din

anul 2023.

Este vorba despre „Star Wars: Skeleton Crew”, care se dorește să vină cu o redefinire a universului Star Wars. Primul sezon va fi conceput după structura filmelor clasice de aventură, din anii ’80 ale Amblin, numai că întreaga acțiune se va desfășura în spațiu.

Citește și: Actorul Paul Grant a murit. Acesta a jucat în filme celebre precum ,,Star Wars" și ,,Harry Potter"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Despre ce va fi vorba în „Star Wars: Skeleton Crew” 

Mult așteptatul serial are la bază o poveste despre maturitate și surprinde explorarea unei galaxii misterioase și, în același timp, periculoasă. Creatorii Jon Favreau și Dave Filoni au oferit indicii despre faptul că noua serie va avea trimiteri la serialul „The Mandalorian”, dar și la alte producții consacrate.

Printre creatorii serialului Disney+, „Star Wars: Skeleton Crew”, se numără, de asemenea, Jon Watts și Chris Ford, celebri pentru succesul răsunător de care au avut parte după ce au conceput filmul „Spider-Man: Homecoming”.

Printre actorii care vor juca împreună cu protagonistul Jude Law, se numără: Kerry Condon, Kyriana Kratter, Robert Timothy Smith și Ravi Cabot-Conyers. Acțiunea serialului se desfășoară la nouă ani după bătălia lui Yavin.

Actorii vor fi transpuși într-un decor grafic de o creativitate aparte, ce le va tăia răsuflarea spectatorilor, care vor fi cu adevărat captivați de întregul serial. Întreg meritul îi revine directorului de imagine Sean Porter, care, în trecut, a fost foarte apreciat pentru contribuția sa în cadrul filmului „Green Book”.

De asemenea, întreg firul narativ este conceput în așa fel încât să țină publicul într-un continuu suspans.

Citește și: Topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie. Filmele cu supereroi sunt cele mai vizionate

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.