Cu ce se ocupă soția lui Christian Sabbagh. Iulia Sabbagh a renunțat la medicină pentru a fi cu prezentatorul TV

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 02 sep 2023, 03:15

Christian Sabbagh este căsători cu Iulia, din 2017 și au împreună 2 copii.

Sursa: https://www.facebook.com/ChristianSabbaghOficial

Cine este și cu ce se ocupă soția prezentatorului TV Christian Sabbagh?

Christian Sabbagh este căsători cu Iulia, din 2017 și au împreună 2 copii.

Cine este Iulia Sabbagh, soția lui Christian Sabbagh 

Christian Sabbagh, este un cunoscut jurnalist care și-a făcut debutul în anul 1999, iar de-a lungul timpului a lucrat mai multe televiziuni. În prezent este prezentatorul de weekend al știrilor Kanal D.

Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia, cu care s-a căsătorit în anul 2017.

Citește și: Cine este, de fapt, Christian Sabbagh. Când și-a început cariera în jurnalism, ce vârstă și ce studii are prezentatorul Kanal D

Cei doi s-au cunoscut la 7 luni după ce prezentatorul TV a divorțat de fosta lui soție, când Iulia avea doar 25 de ani și era studentă la medicină în Spania. Cei doi s-au cunoscut cu ajutorul unor prieteni comuni, în Istanbul, când era manechin la o prezentare de modă.

Între cei doi există o diferență de 19 ani, însă niciodată nu au ținut cont de acest aspect, iar în prezent au doi copii pe Anais și pe Georges.

Despre soția lui, Christian Sabbagh, a declarat că: „Eu sunt cel care lasă de la el, pentru că eu provoc situațiile. Eu realizez că are nevoie de mine ca soț, ca tata, sa duc sau să iau copiii de la grădiniță.

Am renunțat de multe ori la familie, am plecat în momente cheie din familia noastră în diferite colțuri ale lumii; ea are nevoie de soțul ei. Există de multe ori doar cu numele şi apar inevitabil probleme, discuții, foarte multe tensiuni şi încerc să o împac. Îmi înțelege profesia dar, la un moment dat, e normal să își piardă răbdarea”.

Potrivit afirmațiilor făcute de Christian Sabbagh în urmă cu ceva timp, ar fi cunoscut-o pe soția lui în Istanbul.

Iulia ar fi fost atunci manechin în cadrul unei prezentări de modă la care el a fost invitat. S-a îndrăgostit de ea imediat, au făcut schimb de numere de telefon și, în cele din urmă, el a reușit să o convingă să iasă împreună, iar mai târziu să îi devină soție.

Pe numele său Iuliana Dorina Puiu s-a născut pe 24 septembrie 1993, într-o localitate din apropiere de Târgoviște, dar la o vârstă destul de mică, aceasta s-a mutat, împreună cu părinții săi, în Spania.

Aceasta a avut o copilărie fericită, a urmat școala primară în Spania și în adolescență a cochetat cu moda.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Și-a început studiile la Facultatea de Medicină din Spania, dar a renunțat la studii în momentul în care l-a cunoscut pe Christian Sabbagh și s-a mutat împreună cu acesta în România.

Cei doi s-au căsătorit în martie 2017, când Iulia a rămas gravidă cu Anais. Aceasta declara atunci că nu a fost un copil planificat, ci a fost un dar de la Dumnezeu.

Iulia a avut stări de rău înainte de naștere și a trebuit să se interneze de urgență în spital. Lucru care l-a determinat pe îndrăgitul prezentator să grăbească data căsătoriei, rugându-l pe doctorul Iuliei să îi dea drumul din spital, pentru a depune actele la Oficiul Stării Civile.

Citește și: Christian Sabbagh soție. Cine este și cum arată soția cunoscutului jurnalist și prezentator de televiziune

La câteva ore de la căsătorie Iulia a dat naștere unei fetițe, mai exact la ora 12:00 noaptea, pe data de 14 octombrie aceasta a mai dat naștere unui băiețel.

Cu ce se ocupă soția lui Christian Sabbagh

Deși relația celor doi a fost cu suișuri și coborâșuri, Christian Sabbagh și Iulia trăiesc o relație frumoasă de iubire.

Iulia se implică în creșterea și educația celor doi copii, lucru care se vede în premiile câștigate de Anais la concursurile de pian sau la concursurile de cunoștințe generale, la care aceasta participă.

În prezent, Iulia Sabbagh este o persoană destul de activă pe conturile de socializare, dovadă fiind numărul mare de urmăritori, iar conform paginii sale personale de Instagram, aceasta iubește scrisul, fiind editor de știri.

Sursa: instagram.com

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.