Adina Halas, Bravo, ai stil! Celebrities: Cine este Adina Halas, noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 nov 2021, 16:08

Cu ce s-a ocupat Adina Halas inainte de Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Adina Halas a acceptat provocarea Bravo, ai stil! Celebrities de a intra in competitia de stil cu dorinta de a demonstra ca si aceasta latura o caracterizeaza din plin.

Adina Halas vine cu un suflu nou în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, asta după ce în Gala trecuta Sensy a fost eliminata. Adina Halas este cunoscută publicului din Romania fiind o veterană a showbiz-ului unde s-a remarcat în calitate de prezentator TV, producător, editor și redactor al unor diverse emisiuni TV. În vârstă de 41 de ani, Adina Halas are o vastă experiență în media, fiind pasionată de lifestyle și beauty și de un stil de viață cât mai sănătos pe care îl promoveza pe rețelele de socializare cât și pe blog-ul său.

Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbest despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta.  Consider participarea mea la Bravo, ai stil! Celebrities o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție',  a declarat Adina Halas, noua concurentă de

la Bravo, ai stil! Celebrities.

Ambitioasa si competitiva, Adina Halas considera ca are toate ingredientele necesare acestui reality fashion show si spera sa ajunga pana in Marea Finala si sa castige premiul cel mare.

Citeste si: Ruxi, cea mai buna concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu, declaratie care pune pe jar fanii concurentelor: "Nu vreau să creez controverse între concurente sau în social media!"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Primele declaratii ale Adinei Halas despre participarea la Bravo, ai stil! Celebrities

Am rigurozitatea specifică capricornului, sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV.

Citeste si: Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities! Primele declarații ale vedetei

Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla. Acest show îmbină dragostea mea pentru televiziune și joaca mea cu moda, joacă începută la 15 ani și jumătate, când am păşit pentru prima dată pe catwalk.

Este un show complet, un reality tv, un show diferit de tot ce am făcut până acum. Sper să îmi fiți alături și să ne distrăm împreună,  a mai spus noua concurenta.

Călătoria stilistică a concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” continuă în fiecare săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!