Cine este și cu ce se ocupă Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin

Author: Catalina Giol
Actualizat: 01 oct 2022, 04:20

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Sursa: Instagram Adrian Brâncoveanu și Instagram Andreea Marin

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România, se află într-o relație de lungă durată cu noul său iubit. Povestea de dragoste a celor doi a început în urmă cu câțiva ani și continuă până în prezent. Iată cine este iubitul Andreei Marin și cu ce se ocupă acesta.

Andreea Marin, supranumită și „Zâna Surprizelor” este una dintre cele mai cunoscute și longevive vedete din cadrul showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor, ea a reușit să atragă atenția publicului și să își formeze o întreagă comunitate de persoane care o urmăresc și o îndrăgesc, încă din timpul primelor sale apariții televizate.

În prezent, Andreea Marin se află într-o relație fericită bazată pe dragoste și respect, însă ea nu s-a bucurat din totdeauna de noroc în dragoste.

Vedeta a fost căsătorită de trei ori cu bărbați cunoscuți în showbiz-ul românesc, însă niciuna dintre aceste relații nu a avut succes. Printre persoanele cu care a fost împreună prezentatoarea TV se numără Cristian Gheorghiță, cu care a avut o relație din 1995 până în 2000, Ștefan Bănică Junior, cu care a început o poveste de dragoste în 2006, dar care s-a încheiat în 2013, și Tuncay Öztürk cu care a fost împreună din 2013 până în 2016.

Moderatoare TV se află în prezent într-o frumoasă relație cu Adrian Brâncoveanu cu care a început o superbă poveste de dragoste la scurt timp după despărțirea de Tuncay Öztürk, în anul 2016. Andreea Marin o crește pe fiica sa din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr., Ana Violeta, împreună cu noul iubit, cei doi încercând să fie părinții perfecți, oferindu-i cele mici toată afecțiunea posibilă și îndeplinindu-i toate dorințele.

Iată cine este și cu ce se ocupă Adrian Brâncoveanu, noul iubit al Andreei Marin:

Cine este și cu ce se ocupă noul iubit al Andreei Marin

Adrian Ionuț Brâncoveanu s-a născut în anul 1985 în orașul Focșani din județul Vrancea. Bărbatul provine dintr-o familie destul de înstărită, care deține mai multe proprietăți în România, printre care se numără și o vilă care are în proximitatea sa o livadă și câțiva araci de viță de vie.

În trecut, Adrian Brâncoveanu a fost consul la Tripoli în Libia și a locuit o perioadă în Tunisia. În acest timp, el și Andreea Marin se aflau într-o relație la distanță care a reprezentat un impas în povestea de dragoste a celor doi dar pe care l-au depășit cu ușurință odată cu trecerea timpului. În prezent, bărbatul este diplomat și lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Potrivit informațiilor aferente biografiei personale a iubitului Andreei Marin, bărbatul a fost în trecut referent principal în cadrul MAE și viceconsul la Damasc. Pe lângă toate acestea, Adrian Brâncoveanu a încercat să se lanseze și în lumea afacerilor și a investițiilor, deschizându-și o firmă pe care ulterior a închis-o în anul 2007.

Citeste si: Câte animale are în casă, de fapt, Andreea Marin? Vedeta le adoră, iar patrupedele fac parte din familie

Conform ultimei sale declarații de avere din anul 2017, iubitul Andreei Marin avea un salariu de aproximativ 3.900 de dolari pe lună, cu 1.500 mai mult decât în anul anterior documentului. Pe lângă veniturile provenite din cadrul job-ului, Adrian Brâncoveanu avea la momentul declarației încă 40.000 de dolari în contul său, plus două mașini personale și două apartamente în București.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum s-au cunoscut Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin l-a cunoscut pe noul său iubit la scurt timp după ce a încheiat relația de trei ani cu Tuncay Öztürk. Ambii membrii ai cuplului actual s-au cunoscut la puțin timp după ce fiecare a pierdut câte o persoană dragă, astfel suferința legându-i unul de celălalt. Vedeta a declarat că povestea de iubire dintre ea și Adrian Brâncoveanu nu a fost datorată unei așa-zise dragoste la prima vedere, ci unor sentimente puternice care au început să apară treptat.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos ” a declarat Andreea Marin.  

Chiar dacă la început cei doi au avut o relație la distanță din cauza faptului că Adrian Brâncoveanu a fost plecat cu serviciul în Tunisia, în prezent cuplul locuiește împreună la București și continuă o adevărată poveste de iubire sinceră. Niciunul dintre cei doi nu dorește să ofere detalii despre situația exactă în care se află relația, dorindu-și să păstreze majoritatea evenimentelor și bucuriilor private, în intimitatea proprie.

Citeste si: Andreea Marin în doliu: “Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat”

Care sunt planurile de viitor ale celor doi îndrăgostiți

Adrian Brâncoveanu vorbit deschis în timpul unui interviu mai vechi despre relația sa cu Andreea Marin spunând că cei doi se înțeleg extraordinar de bine împreună, iar el se simte binecuvântat datorită iubitei sale: „ Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”.

În ceea ce privește viitorul relației, mai exact o posibilă cununie civilă, Andreea Marin nu se simte încă pregătită să facă acest pas. Trecând prin încă trei căsnicii diferite de-a lungul vieții sale, care s-au soldat în final cu divorț, vedeta a declarat că nu se grăbește și așteaptă ca lucrurile să vină de la sine, fără să complice prea mult relația dintre ea și iubitul ei.

„În momentul în care va fi cazul voi spune. Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a declarat Andreea Marin despre posibilele planuri de căsătorie”.

 

Sursă: viva.ro