Cine este Alex Boariu, tânărul din Timișoara care a dansat alături de Bebe Rexha pe scena UNTOLD! „Locul meu e pe scenă”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 mai 2024, 01:35

Cine este Alex Boariu, tânărul din Timișoara care a dansat alături de Bebe Rexha

 
Sursa: Radio Impuls/Facebook-Bebe Rexha

Timișoreanul Alex Boariu este în culmea fericirii, după ce a făcut un adevărat show pe scena UNTOLD, alături de Bebe Rexha. Cum a ajuns tânărul pe scenă cu vedeta internațională?

Festivalul UNTOLD este deja la a treia seară, urmând ca duminică să fie ultima zi în care fanii se mai pot bucura de artiștii lor preferați. 

Vedeta internațională și una dintre cele mai așteptate ale primei seri de festival, Bebe Rexha a urcat pe scena principală și a făcut un adevărat spectacol. 

Cine este Alex Boariu, tânărul care a dansat alături de Bebe Rexha

Alex Boariu este un tânăr din Timișoara care se declară extrem de mândru că a participat la mișcările coreografice pe scenă, alături de Bebe Rexha. În cadrul unui interviu, acesta spune că nu se aștepta să aibă atât de mult noroc și nici că va fi cel care va urca pe scenă alături de blonda artistă.

Citește și: Festivalul UNTOLD, în flăcări, la propriu! Scena a luat foc din cauza artificiilor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu mă așteptam să am atâta noroc, dar simțeam că urmează ceva. Credeam că o sa dea mâna cu mine sau o să arate spre mine, dar în niciun caz că o să mă ia pe scenă.  N-am sa mint, în sufletul meu tot timpul știam că am „what it takes”, așa că s-a simțit exact ca o derulare logică și mult așteptată a unor evenimente dintr-un film despre viață”,  a

declarat Alex, potrivit  radioimpuls.ro.

Au dansat ca doi vechi prieteni pe scena UNTOLD

Toți au așteptat cu nerăbdare să-l cunoască pe Alex, tânărul care a avut ocazia să urce pe scenă alături de Bebe Rexha. Se pare că acesta nu e doar pasionat de dans, ci și de teatru, deși a terminat matematică-informatică. 

Citește și: Untold 2023: Tot ce trebuie să știi despre festivalul din perioada 3-6 august

„Pe scurt, Alex Boariu este un tânăr timișorean ce a terminat Colegiul Național C.D. Loga pe profilul matematică-informatică și apoi a plecat în Barcelona să studieze teatrul. Puțin mai în detaliu, sunt o ființă plină de emoții și visuri mari care își are locul pe scenă, fie acesta prin teatru, dans sau orice alte performing arts." 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.