Cine este Alex, noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”! Cărei fete i-a oferit trandafirul roșu

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 feb 2024, 18:00

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, un nou concurent a intrat cu speranța să-și găsească sufletul pereche!

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, un nou concurent a intrat în competiția de iubire pentru a-și întâlni sufletul pereche!

Cine este Alex, noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”

În episodul de astăzi, un nou concurent și-a făcut curaj și a pășit în „ Casa iubirii ”, dar nu oricum, ci într-un mod inedit.

Alex, pe numele lui, și-a dorit să iasă în evidență în fața fetelor așa că le-a cântat o melodie în timp ce a pășit încărcat de trandafiri în casa lor.

Citește și: „După cum ați văzut”. Anunțul făcut de Julia în legătură cu plecarea ei din ”Casa iubirii”. Blondina a postat totul pe contul său de Instagram

Alex are 34 de ani, s-a născut în București dar a locuit și în Spania, Tenerife cinci ani și deține un bar tot acolo.

În urmă cu două luni s-a întors în România, dar spune că nu s-a obișnuit cu frigul din țara noastră, fiind învățat cu vremea caldă de peste hotare. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cine a primit trandafir roșu de la noul concurent

Emoțiile au fost foarte vizibile în sufletul lui Alex, căci vocea tânărului a fost tremurândă cât timp și-a făcut numărul artistic. Noul concurent a dat fiecărei fete câte un trandafir, dar doar una a avut dreptul la trandafirul roșu, și anume Julia!

Citește și: Larisa spune că Robert ar fi atins-o de mai multe ori, intenționat: „A fost de mai multe ori, nu doar o dată!”

După ce Alex i-a oferit trandafirul roșu Juliei, bucuria s-a instalat în casa băieților! Toți au strigat de fericire „Se mărită Julia” și au dansat și cântat pentru norocul care i-a ieșit în cale blondinei. 

A venit și timpul Juliei să fie fericită, mai ales după ce a avut numai ghinion cu toți băieții pe care i-a cunoscut și lângă care s-a simțit bine în „Casa iubirii”.

Poate, de această dată, Alex va fi norocosul care îi va intra la suflet Juliei, iar Julia poate va reuși să-și deschidă în sfârșit sufletul în fața unui băiat, care s-o facă fericită.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.