Cine este Alex, tânărul din Moldova care a murit într-un cumplit accident de motocicletă. Incredibil ce au descoperit autoritățile la fața locului

Autor: Laura Macovei

Cine este Alex, tânărul din Moldova care a murit într-un cumplit accident de motocicletă. Incredibil ce au descoperit autoritățile la fața locului

Sursa: Rainews

Alex și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă cumplit, care a avut loc în Perugia, Italia. Acesta conducea motocicleta pe via Settevalli împreună cu un prieten român în vârstă de 30 de ani

Alex, zidar rezident în oraș, în vârstă de doar 24 de ani, și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă cumplit. 

Potrivit publicației  Umbria Journal, tragedia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Cine este Alex, tânărul din Moldova care a murit într-un cumplit accident de motocicletă

Potrivit rapoartelor preliminare ale poliției locale, se pare că Alex a pierdut controlul motocicletei din motive încă necunoscute.

Din păcate, neatenția l-a aruncat direct pe asfalt, unde a suferit răni incompatibile cu viața. Prietenul său, pasager pe motocicletă în momentul impactului, a fost grav rănit, însă se află în stare stabilă la spitalul din Perugia.

Investigațiile continuă pentru a determina exact circumstanțele care au dus la tragedia care a avut loc sâmbătă, 20 aprilie.

Poliția locală s-a întors la locul accidentului la lumina zilei, la cererea magistratului de serviciu, pentru a colecta mai multe informații și a clarifica detaliile evenimentului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Accident cumplit în Râmnicu Vâlcea! Un șofer în stare de ebrietate a ucis un altul, printr-o manevră neregulamentară. Acesta ar fi un cunoscut teribilist din zonă

Trupul lui Alex a fost preluat de autoritățile judiciare pentru investigații suplimentare, iar familia și prietenii se pregătesc de înmormântare.

 Ce au descoperit autoritățile la locul tragediei

Un element tulburător descoperit la locul tragediei a fost faptul că a fost găsită doar o cască, indicând faptul că unul dintre cei doi nu purta echipament de protecție în timpul călătoriei lor. 

Citește și: Cine este tânărul care a fost oprit după 61 de gloanțe. Fuga de poliție l-a adus la Terapie Intensivă și riscă să rămână fără un rinichi

Tânărul lasă în urmă o soție și o fetiță mică, de doar 4 ani, transmite  Rai News.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.