Cine este Alexandra Dobia, iubita lui Jador de care cântărețul nu se mai desparte nicio clipă. Bogdan Mocanu, detalii în premieră: "Nu aș vrea să se despartă niciodată de el"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 mai 2023, 00:10

In sfarsit, Jador a reusit sa o dea uitarii pe Neagra si sa isi faca o relatie in adevaratul sens al cuvantului.

Jador se iubește cu o tânără pe nume Alexandra cu care are o relație de cel puțin șase luni. Desi la început a vorbit despre ea că despre o prietena buna, iată că lucrurile au evoluat repede intre ei și acum, Jador nu își mai vede viața fară ea, a dezvaluit Bogdan Mocanu pentru Online Story. Cântărețul a spus la momentul respectiv că este o fata cuminte, pusa pe glume, fix cum îi place lui, însă problema era la vremea respectiva faptul că trăiește în Spania.

Conform spuselor lui Bogdan Mocanu, Alexandra se afla în Romania acum, alaturi de Jador și merg împreună la concertele lui, acolo unde, de altfel, a și fost surprins de paparazzi în compania ei.

Cine este Alexandra, noua iubita a lui Jador

Alexandra Dobia este celebra pe TikTok și mai mult pentru cei care nu știau, tânără are legătură cu celebra bunica Gherghina de pe Instagram, fiind chiar nepoata ei.

O perioada, Alexandra a locuit la Madrid, iar Jador a făcut numeroase curse Romania-Spania.

" Îmi place de o fată, care nici măcar nu e româncă. Îmi place foarte mult de ea. E mișto. Râde toată ziua. E cel mai important și e foarte inteligentă.  Vorbește cinci limbi străine, fluent. Femeia este foarte mișto. Îmi place foarte mult caracterul. Fizic e drăguță, e normală. 

Îmi place de o fată, care nici măcar nu e româncă. Îmi place foarte mult de ea. E mișto. Râde toată ziua. E cel mai important și e foarte inteligentă.  Vorbește cinci limbi străine, fluent. Femeia este foarte mișto. Îmi place foarte mult caracterul. Fizic e drăguță, e normală.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce spune Bogdan Mocanu despre împăcarea cu Andra Volos: "Eu n-am mai urmărit parcursul ei în viață"

Bogdan Mocanu despre relatia dintre Jador si Alexandra

Dar iata ca Bogdan Mocanu vine si cu mai multe detalii despre prietenul sau cu care s-a impacat si cu care petrece foarte mult timp in studioul de inregistrari.

Alexandra ar fi cea care l-ar fi adus cu picioarele pe pamant pe Jador si alaturi de care traieste o frumoasa poveste de iubire: "Este super de caternica, este copilaroasa, e desteapta, e linistita, e nebunatica ca Jador, se potrivesc perfect. Eu nu as vrea sa se desparta niciodata de el. Aceeasi parere o am si despre Neagra. Si la ea tin foarte mult. El decide ce e mai bine pentru el.
Amandoua sunt potrivite pentru el
, a dezvaluit Bogdan Mocanu. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.