Cine este Alexandra, noua concurentă din ”Casa Iubirii”? Tânăra are doar 19 ani. Ce așteptări are de la următorul bărbat din viața ei?

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:42

Cine este Alexandra, noua concurentă din ”Casa Iubirii”? Tânăra are doar 19 ani. Ce așteptări are de la următorul bărbat din viața ei?

Alexandra este noua concurentă din ”Casa Iubirii”. Vizibil emoționată, tânăra a dezvăluit că nu a intrat în casă pentru un băiat anume. Ce așteptări are de la următorul bărbat din viața ei?

Alexandra are aproape 19 ani și este originară din Bacău. Timidă și puțin emoționată, tânăra a mărturisit că a lucrat o perioadă ca ospătar, însă, în prezent, nu se ocupă cu nimic. Își dorește să se înscrie la facultatea de psihologie sau la școala postliceală.

Citeste si: Secretul ascuns al Larisei de la Casa Iubirii. Cum ar putea să o ajute relația cu Ionut și care ar fi motivul pentru care cei doi s-ar despărți

Ce așteptări are Alexandra de la următorul băiat din viața ei 

Noua concurentă a fost luată la întrebări de către fete, mai ales de Grațiela, care este foarte curioasă de fel. Fetele au întrebat-o pentru ce băiat a intrat în ”Casa Iubirii”, însă, Alexandra a precizat că nu vrea să-și mărturisească intențiile, pe motiv că acestea s-ar putea schimba și nu vrea să fie considerată falsă.

”Am nevoie de o persoană înțelegătoare, să-mi ofere sprijinul moral de care am avut nevoie și pe care nu l-am primit și, nu știu, iubire necondiționată, pentru că, uneori, pot fi o persoană dificilă. În cazul în care nu e băiatul potrivit pentru mine printre băieții care sunt acum, eu sper să vină băiatul potrivit.”, a spus Alexandra despre băiatul pe care și-ar dori să-l găsească în casă. 

Citeste si: Lacrimi și emoții în Casa iubirii! Trei concurenți au fost propuși spre eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea in Gala de duminică!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De asemenea, Alexandra a mai spus că este o persoană directă și îi place să spun lucrurilor pe nume. Bianca a întrebat-o pe tânără cu reacționează în situații de stres și de ceartă.

”Depinde de situație, având în vedere că nu am avut o relație de foarte mult ti mp, nu știu cum aș gestiona o situație, depinde și de gravitatea ei”, a mai spus noua concurentă.

Rămâne de văzut cum se va adapta noua concurentă și spre ce băiat își va îndrepta atenția.

Citeste si: Primele declarații ale lui Costi după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce a spus fostul concurent despre Natalia: ”O voi trata ca pe o regină”