Cine este Alexandra, tânăra de doar 31 de ani care s-a stins din viață la opt zile după nunta ei. Viața i-a fost spulberată de un diagnostic crunt

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 iul 2023, 17:04

Cine este Alexandra, tânăra de doar 31 de ani care s-a stins din viață la opt zile după nunta ei

Sursa: wowbiz.ro

Povestea Alexandrei este una ce ne arată că viața poate să fie mai inventivă decât orice scenariu de film, iar dramele se pot ascunde în toate momentele frumoase din viața oamenilor.

Alexandra a fost o tânără ce s-a stins din viață după doar opt zile de la nunta acesteia, după ce cei doi îndrăgostiți și-au spus „DA” în momentul în care aceasta se afla pe patul de spital.

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, sfâșiat de dorul surorii sale. S-au împlinit 13 ani de când regretata artistă a închis ochii: „Plânge cerul, plânge sufletul ei, plâng ochii noștri!”

Cine este Alexandra, tânăra de doar 31 de ani care s-a stins din viață la opt zile după nunta ei

Alexandra a fost o frumoasă femeie de 31 de ani, ce abia aștepta să își petreacă viața în brațele bărbatului pe care îl iubește, însă un diagnostic crunt avea să îi strice toate visele pe care le avea. Alexandra Turtoi era originară din Galați, iar la vârsta de 18 ani, aceasta a decis să caute o viață mai bună în Italia.

În anul 2012, Alexandra l-a întâlnit pe Marco Bernardi, angajat al Serviciului de Pompieri Cuny din Madonna dell’Olmo, iar cei doi s-au îndrăgostit încă din prima secundă în care s-au văzut, însă destinul nu i-a lăsat să se iubească pentru tot restul vieții. Tânăra de 31 de ani a primit un diagnostic neașteptat, aceasta a fost diagnosticată cu cancer, iar după ce a făcut mai multe tratamente și o operație de succes, aceasta credea că a reușit să câștige lupta împotriva acestei boli.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

După doar cinci ani în care aceasta a crezut că viața ei se întoarce la normal, Alexandra a primit vestea tragică că diagnosticul ei a revenit, urmată de alte tratamente și zeci de ore petrecute prin spitale. Pentru a doua oară, Alexandra a reușit să învingă cancerul, alături de nașterea fiice sale, Nicole, ce a fost considerată un miracol.

Citește și: Cansu Dere, în doliu! Celebra actriță a suferit cumplit la aflarea tragicei vești despre decesul unui mare actor și cântăreț al Turciei! „Mă simt foarte norocoasă că am petrecut timp cu tine!”

Viața i-a fost spulberată de un diagnostic crunt

Cancerul însă nu a vrut să o lase pe Alexandra să aibă grijă de fetița ei și să își trăiască viața în liniște și pace, așa că a reapărut în viața ei pentru o a treia oară, însă de data aceasta, starea sa de sănătate era

una din ce în ce mai rea. Medicii i-au spus acesteia că nu mai există șanse pentru ea, însă acest lucru nu a lăsat-o pe Alexandra să nu își îndeplinească o ultimă dorință, cea de a se căsători cu iubitul ei.

Alexandra s-a căsătorit cu Marco în secția de Oncologie a spitalului Carle, în prezența familiei și a cadrelor medicale ce au ajutat la organizarea evenimentului. În doar câteva ore Alexandra a avut rochie, verighete, iar toată ceremonia civilă era pusă la punct, iar martorii celor doi îndrăgostiți au fost două asistente foarte îndrăgite de tânără.

Din nefericire, după opt zile de la cel mai frumos moment din viața ei, Alexandra s-a stins din viață, iar povestea ei a devenit cunoscută în toată Europa. „Era strălucitoare, fericită, o splendoare (…) Mulțumim întregului personal de la Oncologie și spitalului, în special dr. Emanuela Miraglio, care a fost de acord cu nunta, asistentelor și consilierului care a oficiat căsătoria”, a declarat soacra Alexandrei, potrivit romaniatv.net

Citește și: ,,Unde ești, măi tată măi? De ce m-ai lăsat așa, viața mea?" Moartea unui muncitor român strivit pe un șantier din Italia a lăsat o întreagă familie în lacrimi

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?