Cine este Alexandru, băiatul care a rămas lângă trupul neînsuflețit al prietenului său, în Constanța, după un accident grav. Are mare nevoie de ajutor!

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 aug 2022, 11:05
Un accident grav a avut loc în Constanța acum două zile. Doi tineri au fost găsiți într-o mașină prăbușită într-un canal. Unul dintre ei a decedat
Sursa: Captură Video

Un accident grav a avut loc în Constanța acum două zile. Doi tineri au fost găsiți în mașina implicată în accident, după ce unul dintre ei, Alexandru, a stat toată noaptea lângă trupul neînsuflețit al prietenului său. Are mare nevoie de ajutor!

Un accident grav a avut loc în Constanța acum două zile. Doi tineri au fost găsiți în mașina implicată în accident, după ce unul dintre ei, Alexandru, a stat toată noaptea lângă trupul neînsuflețit al prietenului său. Are mare nevoie de ajutor!

Cine este Alexandru, băiatul care a rămas lângă cadavrul prietenului său toată noaptea. Are mare nevoie de ajutor!

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat acum două zile în localitatea Topraisar, Constanța, după ce a fost implicat într-un accident grav. Mașina în care se afla

alături de prietenul său, Alexandru, în vârstă de 20 de ani, a căzut într-un canal de irigații. Mașina a fost descoperită abia în dimineața următoare.

Citeste si: DOLIU: A murit PETRICĂ CERCEL! Care este cauza morții artistului?

Alexandru, tânărul în vârstă de 20 de ani, a stat mai multe ore lângă corpul neînsuflețit al prietenului său care s-a stins din viață, până când a fost găsit a doua zi, dimineață.

Acesta are mare nevoie de ajutor. Alexandru se află, acum, internat la Terapie Intensivă la un spital din Constanța.

Verișoara lui Alexandru a publicat un mesaj pe Facebook prin care își roagă toți prietenii să meargă și să doneze sânge, pentru că starea verișorului ei este extrem de gravă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am nevoie de ajutorul vostru... vărul meu este în stare gravă la spital și are nevoie urgent de transfuzii de sânge. Nu contează grupa. Cine dorește sa îl ajute, mâine și poimâine dimineață la centrul de transfuzii Constanța pe numele Niculae Alexandru Emilian. Orice ajutor contează!”, a scris verișoara lui Alexandru.

Nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul decedat, în vârstă de 26 de ani

În momentul în care organele de intervenție au ajuns la locul accidentului, pentru tânărul de 26 de ani nu s-a mai putut face nimic, deoarece se stinsese din viață cu mai multe ore în urmă. Alexandru se afla pe locul din dreapta al mașinii, într-o stare extrem de gravă și nu a avut puterea necesară pentru a chema ajutoare.

Citeste si: Un celebru actor din Turcia, in stare critica la terapie intensiva! Iata ce spun medicii despre evolutia afectiunii sale!

Organele de intervenție s-au străduit minute la rând să scoată trupul neînsuflețit al tânărului de 26 de ani și pe Alexandru de sub fiarele răsucite ale mașinii. Accidentul a fost unul foarte violent.