CINE este Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4? Tot ce trebuie să știi despre noul concurent

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 aug 2022, 03:10
Alexandru, concurent la Puterea Dragostei, sezonul 4
Sursa: Captură KANAL D

Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Află cine este Alexandru, câți ani are și cu ce gânduri a venit la Puterea Dragostei.

Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4. În noul sezon al emisiunii Puterea Dragostei, care debutează pe 6 septembrie 2021 și care este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, noi concurenți intră în casa iubirii pentru a-și găsi sufletul pereche. Cine este Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Toate informațiile despre concurentul care este gata să se căsătorească.

Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Cine este Alexandru, câți ani și de unde e?

Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Alexandru este unul dintre cei 7 băieți care s-au hotărât să dea o șansă iubirii în cel mai nou sezon al emisiunii Puterea Dragostei. Numele său complet este Alexandru Gabriel Bazat și vine din Botoșani. Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4, este născut pe 08.11.1998, are 23 de ani și este zodia Scorpion. 

Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4, nu a crescut în spiritul unei familii închegate, având în vedere că părinții lui au divorțat în urmă cu mai mulți ani, mai

exact când Alexandru avea 12 ani. Concurentul de la Puterea Dragostei, sezonul 4, își dorește să nu repete greșelile părinților, iar relația lui de cuplu să fie una perfectă. 

Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4, a fost crescut doar de mamă, aceasta fiind cea mai importantă persoană din viața lui. Alexandru nu are o legătură strânsă cu tatăl lui, concurentul de la Puterea Dragostei recunoscând că, în viața lui, mama a ținut locul ambilor părinți.

Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Cu ce se ocupă Alexandru?

Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Concurentul din noul sezon al îndrăgitului show matrimonial este preocupat de tot ceea ce ține se sănătate, acesta fiind kinetoterapeut și antrenor personal.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Cu ce gânduri a venit Alexandru la Puterea Dragostei?

Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Având în vedere că este un show cu și despre iubire, Alexandru a venit la Puterea Dragostei cu gânduri foarte serioase în minte. Acesta vrea să se căsătorească și mărturisește că nu este singurul care își dorește acest lucru. Mama lui îl vrea așezat la casa lui, aceasta spuând că „nu îl va mai primi acasă” dacă nu îi aduce o noră.

„Mama mea m-a trimis să îmi caut o viitoare soție sau poate iubită.”, a spus Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4.

Noul concurent de la Puterea Dragostei, sezonul 4, vrea să demonstreze că este cel mai bun și că își poate depăși limitele.

Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4, a mai avut o relație care a durat 4 ani, însă povestea de dragoste a luat sfârșit în momentul în care partenera i-a fost infidelă, motiv pentru care Alexandru ține foarte mult

la acest aspect.

„Motivele pentru care am venit în casa Puterea Dragostei ar fi în felul următor. Cel principal ar fi de a-mi demontra mie limitele pe care mi le pot atinge, iar cel secundar este acela de a putea găsi o persoană care îmi poate fi alături în toată nebunia asta a vieții și de a putea fi primit acasă alături de viitoarea noră.”, a spus Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4, la intrarea în casă.

Citeste si: ANUNTUL facut de Maria si Marinescu despre relatia lor in Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 3

Citeste si: Concurenti Puterea dragostei, sezonul 4. Cine sunt cei 14 concurenti! Cine este concurentul-surpriza din sezonul 4 Puterea dragostei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.