Cine este Alexandru, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Acesta speră să găsească o fată empatică și naturală

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 oct 2023, 05:10

Cine este Alexandru, noul concurent Casa Iubirii, sezonul 2

Alexandru a decis să intre în Casa Iubirii cu speranța de a își găsi sufletul pereche.

Alexandru Lucan este un nou concurent al sezonului 2 al emisiunii Casa Iubirii și speră să găsească o fată naturală, amuzantă și empatică.

Citește și: Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie, la Kanal D!

Cine este Alexandru, noul concurent Casa Iubirii?

Alexandru Leac este un nou concurent al sezonului 2 al emisiunii Casa Iubirii, ce dorește să formeze o conexiune reală cu o fată din cadrul emisiunii.

Alexandru are 21 de ani, este din București și este student la Kinetoterapie.

Alexandru consideră că este narcisist, charismatic, vulcanic și disciplinat, calități ce îl vor ajuta de-a lungul emisiunii Casa Iubirii. El este în continuă căutare de experiențe noi, dar spune că nu suportă să fie tratat cu superioritate de oamenii ce au realizat mai puțin decât el.

Noul concurent speră ca în cadrul emisiunii Casa Iubirii să întâlnească o fată naturală, empatică și amuzantă cu care să rezoneze și să aibă o relație.

Citește și: Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Casa iubirii! Andreea Mantea anunță primele detalii despre cel de-al doilea sezon al reality show-ului! Emanuel o jignește pe Larisa! Nu pierdeți joi, 12 ianuarie, o ediție de senzație, de la 10:00 și 16:30!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Când începe sezonul 2 al emisiunii ,,Casa Iubirii”?

Admiratorii emisiunii așteaptă cu nerăbdare sezonul 2 al emisiunii ,,Casa Iubirii”, în care 7 băieți și 7 fete vor intra în speranța de a își găsi jumătatea. Primul sezon al emisiunii a fost captivant, plin de răsturnări de situație, relații puternice, atât de prietenie, cât și romantice, dar și despărțiri dureroase.

Concurenții sunt gata să trăiască noi experiențe, în care să dezvolte relații de prietenie sau romantice și să se lase pe mâna sentimentelor.

Sezonul 2 al emisiunii ,,Casa Iubirii” va începe luni, 16 ianuarie 2023. Andreea Mantea este cea ce îi va supraveghea pe noii concurenți în cadrul emisiunii. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, dar și sâmbăta și duminica, de la 16:00 și de la 19:00. 

Citește și: Finala Casa Iubirii 2023: La ce oră vom afla cine sunt câștigătorii?