Cine este Alina, femeia care a fost găsită decedată pe bancheta din spate a unei mașini! Autorul crimei ar fi încercat să mascheze fapta cu un accident rutier

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 iun 2024, 14:59

O româncă a fost ucisă în Germania

Sursa: Pexels

Cadavrul unul românce a fost descoperit pe bancheta din spate a unei mașini care a făcut accident, în Germania. Femeia ar fi fost înjunghiată!

Alina, o româncă în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă pe bancheta din spate a unei mașini implicate într-un accident pe o autostradă din Germania. Potrivit libertatea, polițiștii care au ajuns la fața locului au descoperit trupul neînsuflețit al femeii și au demarat imediat o anchetă. 

O româncă a fost ucisă în Germania

Potrivit sursei menționate anterior, poliția germană a descoperit cadavrul unei femei de 30 de ani într-un vehicul implicat într-un accident pe autostrada A81, identificată ulterior ca fiind soția șoferului.

Cuplul, amândoi români, trăiau separat în ultima perioadă. Bărbatul de 36 de ani, care a suferit răni în accident, este acum în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, el a refuzat să ofere declarații polițiștilor care l-au interogat la spital, lăsând anchetatorii cu multe întrebări fără răspuns în legătură cu circumstanțele tragicei descoperiri.

Citește și: Tragedie pe un șantier din Belgia: Un muncitor român și-a pierdut viața la doar 29 de ani sub o placă de beton

Accidentul a avut loc marți seară, pe autostrada A81 în apropiere de Epfendorf, Baden-Württemberg, la aproximativ 80 de kilometri sud-vest de Stuttgart. Un Hyundai s-a lovit violent de bariera centrală a autostrăzii, iar șoferul, grav rănit, a fost găsit la volan. Polițiștii ajunși la fața locului au fost șocați în momentul în care au descoperit cadavrul femeii pe bancheta din spate. Aceștia au ajuns la concluzia că femeia nu murise în accident, ci a fost înjunghiată înainte de producerea acestuia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Femeia a murit ca urmare a pierderii de sânge, din cauza rănilor prin înjunghiere”, au transmis autoritățile germane, potrivit Bild.

Femeia a lăsat în urmă doi copii

Potrivit relatărilor din Bild, Alina L.

trăia în districtul Tuttlingen, în timp ce soțul ei, Vlad, se mutase în districtul Calw după ce s-au separat acum trei săptămâni. Alina a rămas în locuința conjugală împreună cu cei doi copii ai lor. Marți după-amiază, Alina și Vlad s-au întâlnit pentru ca Vlad să își recupereze bunurile personale din apartamentul în care au locuit împreună. Ceea ce trebuia să fie o simplă întâlnire pentru a-și lua lucrurile s-a transformat într-o tragedie, culminând cu descoperirea corpului neînsuflețit al Alinei după accidentul de pe A81.

Citește și: Patrizia Cormos și Bianca Doroș vor fi înmormântate în rochii de mireasă. Detaliul care le-a atras tuturor atenția, la capelă

Anchetatorii suspectează că Vlad L. și-ar fi ucis soția înainte de a cauza intenționat accidentul de pe autostradă. Poliția ia în considerare ipoteza că muncitorul în construcții ar fi încercat fie să ascundă crima prin producerea accidentului, fie să-și ia propria viață într-un gest disperat.

„Alina l-a luat pe cumnatul meu de la serviciu, din Stuttgart. Ar fi trebuit să vină din nou în apartament. Am așteptat acolo, dar nu au venit…”, a declarat sora Alinei pentru Bild.