Cine este Alina Petrea, senior accountul de la „Insula de 1 milion”: Își dorește să devină actriță și să o întâlnească pe Mihaela Rădulescu

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 mar 2024, 16:40
Alina Petrea, concurenta de la „Insula de 1 milion” 
Sursa: Sursă Kanal D

Este senior account, dar Alina vrea să participe la „Insula de 1 milion” pentru că vrea să lupte pentru familia ei și pentru că visează de mult să participe la o emisiune TV.

Alina Petrea este senior account la DB Schender și a ales să facă parte dintre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul și familia ei și vrea să își depășească limitele și să câștige.

Cine este Alina Petrea senior accountul de la „Insula de 1 milion”?

Alina Petrea are 35 de ani, s-a născut în Botoșani, dar în prezent locuiește cu soțul și băiatul ei în Iași. A urmat cursurile Liceului Sportiv din Iași și a continuat studiile la Facultatea Spiru Haret București și se mândrește cu o diplomă în Accountinf and Finance, PHP Web Development.

Aceasta se consideră o fire bărbătoasă, puternică, iar cel mai mare atu al său este ambiția.

Alina crede că se pricepe la aproape orice și are ca hobby sportul, muzica și călăritul. Se descrie ca fiind o persoană optimistă, veselă, ambițioasă, sinceră, direct, iar cel mai mare defect al său este că își dorește să dețină controlul și cedează extrem de ușor când plânge fiul său. Cei din jurul ei o percep ca pe o persoană veselă, iar cele mai mari realizări ale sale sunt familia și casa.

Alina a ales să plece în Italia pentru a juca în Liga 1 de fotbal feminin și a locuit acolo timp de 5 ani, până când și-a întâlnit soțul, cu care a plecat în Irlanda, unde au locuit împreună timp de 10 ani.  

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe perioada în care a stat în Italia, aceasta a avut o pasiune pentru actorie și a participat la mai multe castinguri, însă fără noroc. Cel mai mare vis al său este acela de a participa la o emisiune TV, dar și să o întâlnească pe Mihaela Rădulescu.

Alina Petrea și-a dorit să participe la „Insula de 1 milion” pentru experiență, dar și ca să își depășească limitele, iar în final, să câștige, chiar dacă pentru ea banii reprezintă doar niște hârtii.

Participarea la show-ul difuzat la Kanal D îi îndeplinește Alinei cel mai mare vis, cel de a participa la o emisiune televizată.

Una dintre aptitudinile sale este că este glumeață și face în așa fel încât lumea să iasă din orice stare.

Viața personală a Alinei Petrea

Alina este căsătorită și are un fiu de 6 ani, pe nume Victor. Pe soțul ei l-a cunoscut în perioada în care juca fotbal feminin de performanță în Italia.

După doar 5 ani, cei doi au hotărât să se mute în Irlanda. Aceasta mai are un frate și o soră.

A ales să participe la „Insula de 1 milion” pentru experiență și pentru a-și depăși limitele și își dorește să câștige. Vrea să lupte pentru fiul și pentru familia ei. Ce mai mare susținere o are din partea familiei, mai exact din partea soțului și a copilului, iar cel mic o încurajează spunându-i: “You can do it!”.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.