Cine este Ana Maria Gherman, tânăra mămică din Iași care și-a pus capăt zilelor în pădure! Ce scria pe biletul de adio lăsat soțului ei: „Mi-a spus că..”

Autor: Laura Macovei

Ana Maria Gherman, tânăra mămică din Iași care și-a pus capăt zilelor în pădure, alături de soțul ei

 
Sursa: BZI

Ana Maria Gherman, o tânără mămică de 37 de ani, și-a pus capăt zilelor într-o pădure din Miroslava. Înainte de tragedie, femeia a lăsat un mesaj de adio.

Evenimentul a avut loc în seara de 13 iunie, iar polițiștii au mers la casa acesteia, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Acolo l-au găsit pe soțul femeii.

Ana Maria Gherman s-a sinucis într-o pădure

Ana Maria Gherman, mamă a doi copilași, a ales să-și încheie viața la scurt timp după ce soțul ei s-a întors din Danemarca. În seara tragediei, nimic nu părea să prevestească gestul disperat al femeii.

Ea a petrecut timpul cu familia, a mâncat alături de copii și de soț, și s-a retras în dormitor împreună cu partenerul său, unde au adormit împreună.

Cu toate acestea, în jurul miezului nopții, Ana Maria a părăsit casa și s-a îndreptat către o pădure din apropierea localității Miroslava, unde și-a luat viața prin spânzurare.

„La data de 13 iunie a.c.,

polițiștii au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către un bărbat cu privire la faptul că la marginea unei păduri de pe raza comunei Miroslava a găsit-o decedată pe soția sa. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”,
au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Ce scria pe biletul de adio lăsat soțului ei

Înainte de a comite actul tragic, Ana Maria i-a lăsat soțului său un mesaj de adio. În acest mesaj, ea își exprima supărarea față de el, însă motivele exacte pentru care a recurs la acest gest extrem rămân neclare.

Soțul femeii, șocat de cele întâmplate, a declarat că nu înțelege ce ar fi putut să o determine pe Ana Maria să ia o asemenea decizie, mai ales că în seara respectivă nu au existat certuri sau tensiuni notabile între ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: O româncă din Italia a fost găsită într-o râpă adâncă de 30 de metri, după o ceartă cu fiica sa. Femeia voia să-și pună capăt zilelor

„Eu chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat. Eu muncesc în construcții, în Danemarca. Am venit acasă chiar înainte să se întâmple… Am stat cu toții, am petrecut, apoi am făcut dragoste și am adormit. Când m-am trezit, am găsit un mesaj de la ea. Mi-a spus că o găsesc în pădure. Am plecat să o caut și am găsit-o spânzurată. Am sunat la 112, mi-au spus să-i tai ața, dar nu am mai avut ce face.

Mi-a spus că este supărată pe mine, dar nu avea niciun motiv să facă așa ceva… Avem doi copii împreună, unul de 10 ani și altul de 7… Le-am spus ce s-a întâmplat. Vrem să mergem la mare săptămâna viitoare, să îi ajut să treacă peste”, a spus Marius, soțul acesteia, pentru  Bzi.ro.

Autoritățile investighează acum circumstanțele tragediei, încercând să găsească răspunsuri la întrebările rămase.