Cine este Ana Maria Vasiliu, românca găsită moartă într-o parcare din Olanda. Soția fostului concurent de la Puterea Dragostei era de nerecunoscut

Autor: Diana Bostan

Ana Maria Vasiliu a fost găsită moartă în Olanda.

Sursa: Facebook: Gabriel VGA/ Ana Maria Vasiliu

Ana Maria Vasiliu, o tânără româncă, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic și greu de descris, în Olanda. Iată cine era!

Ana Maria Stoica, așa cum era cunoscută înainte de căsătoria cu Gabriel Vasiliu, a fost descoperită moartă într-o parcare din Olanda, iar circumstanțele în care a fost ucisă au șocat comunitatea locală și familia sa. Ana Maria era căsătorită cu Gabriel Vasiliu, fost concurent al emisiunii ”Puterea Dragostei”.

Citește și: Ce a făcut Gabriel Vasiliu după ce a aflat că soția lui ar fi fost ucisă în Olanda. Daiana Marcu, o fostă iubită de la “Puterea Dragostei”, a rupt tăcerea: ,,A iubit-o foarte mult”

Cine a fost Ana Maria Vasiliu, tânăra găsită moartă în Olanda

Ana Maria și Gabriel Vasiliu s-au cunoscut în 2019 și s-au căsătorit în 2022, formând o relație ce părea să fie plină de iubire și speranțe pentru viitor. Din nefericire, căsnicia lor a fost marcată de dificultăți, Gabriel fiind condamnat la închisoare pentru diverse infracțiuni.

Citește și: Motivul pentru care ar fi fost ucisă Ana Maria Vasiliu, soția fostului concurent de la Puterea Dragostei! Mesajele incriminatorii din telefonul victimei

Ba chiar mai mult, tânărul a primit vestea teribilă din spatele gratiilor, fiind distrus de durere. În timp ce Gabriel se afla după gratii, Ana Maria se afla în Olanda, însă nu se cunosc prea multe detalii în legătură cu activitatea sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ana Maria Vasiliu a fost descoperită într-o stare deplorabilă, într-o parcare din Olanda, notează actualitate.net. Anchetatorii olandezi lucrează pentru a descoperi cine se află în spatele acestei crime înfiorătoare, sperând să facă dreptate pentru tânăra româncă.

Gabriel și Ana pozau într-un cuplu fericit și fără probleme

Pe rețelele sociale se pot observa foarte multe fotografii în care apar împreună, fiind extrem de fericiți, inclusiv din ziua în care și-au unit destinele.

Gabriel își iubea extrem de mult soția și nu rata ocazia de a afișa asta și-n mediul online.

Citește și: Ultimul mesaj postat de soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei, chiar înainte de a fi ucisă. Familia și apropiații sunt în stare de șoc

„Meriți totul din plin, ești cea mai minunată și mai bună soție ,vreau să îți dea bunul Dumnezeu multă sănătate și să ai parte de tot ce îți Dorești tu ,te iubesc din toată inima și tot sufletul meu și îți mulțumesc în fiecare

zi pentru că ai fost lângă mine și mai sprijinit și m-ai iubit și mai mult și atunci când a fost mai greu pentru mine ai fost alături de mine ,LA MULȚI ANI ,Te iubesc nevasta mea frumoasă!”, este unul dintre mesajele postate de Gabriel Vasiliu, în urmă cu doi ani.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.