Cine este Anda Adam, vedeta care participa la Bravo, ai stil! sezonul 7! Care este numele ei real

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 dec 2021, 17:39
Anda Adam participa la Bravo, ai stil! sezonul 7

Anda Adam este una dintre cele mai versatile cantarete din Romania care a acceptat provocarea Bravo, ai stil! sezonul 7. Iată ce vârstă are și care este numele ei real.

Anda Adam, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities,  a devenit celebra inca de la 16 ani, mai exact in 1999 cand a colaborat cu celebra trupa R.A.C.L.A., alături de care a lansat hitul: 'Nu mă uita'. Dupa aceasta colaborare care i-a adus rapid succesul, Anda a lansat alaturi de alta cantareata celebra la acel moment, Marijuana, piesa "Fete rele." Au urmat colaborari fulminante cu Randi si Smiley in urma carora a primit un Disc de Aur si un Disc de Platină pentru vanzarile albumelor. 

Anda Adam, vedeta care participă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 2021. Care este numele ei real?

Anda Adam și-a construit o carieră în industria muzicală din România, astfel că sunt foarte puțini cei care nu îi cunosc piesele, multe dintre ele devenind hituri de-a lungul anilor. Deși este celebră, iar viața ei profesional și personală a fost de multe ori subiect de discuție, puțini sunt cei care știu numele real al Andei Adam.

Ei bine, în buletin, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu are un singur prenume, ci două, astfel că numele real și complet al vedetei este Anda Angelica Adam.

De-a lungul timpului, Anda Adam a participat la numeroase show-uri TV, iar in 2018 a fost cooptata de catre Disney Enterprises si Walt Disney România pentru filmul de animație 'Noua viață a lui Kronk'. Anda Adam nu este straina de show-ul "Bravo, ai stil!" deoarece in 2019 a acordat timp de patru editii puncte concurentelor in calitate de jurat-invitat.

in social media, Anda Adam are milioane de urmaritori, mai exact pe Instagram care o vor sa afle pas cu pas noutati din viata cataretei.

Citeste si: Foto: Cum arăta Anda Adam la începutul carierei. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” este complet schimbată

Bravo, ai stil! sezonul 7: Viața personală a Andei Adam 

Anda Adam a fost primita cu mult entuziasm in lumea showbiz-ului autohton deoarece se intorcea in Romania dupa o lunga perioada petrecuta in America unde a crescut alaturi de parintii ei care si-au dorit o cariera aleasa pentru fiica lor. Anda Adam ar fi trebuit sa studieze la Harvard, insa in ultimul moment a ales muzica si s-a intors in Romania pentru a face ce isi dorea mai mult in viata.

"Mama locuiește în SUA. Mama a plecat acolo pentru că am fost un elev exemplar și mi-a spus că pleacă pentru că vrea un viitor mai bun pentru mine. A discutat la Harvard pentru mine, dar eu am întrerupt aceste discutți pentru că m-am lansat în muzica. Eu m-am întors pentru cariera mea. Acolo îmi place tot, în afară de burgeri. E foarte important! Am avut situații în care am căutat oameni cărora să le dau un job.

Ori nu i-am găsit, ori erau foarte neserioși. În America nu e așa, acolo e concurență mare, nu îți permiți să îți pierzi jobul. Trebuie să fii serios, prompt, să îți faci treaba."

Cine este iubitul Andei Adam? 

Pe plan amoros, Anda Adam a facut un cuplu extrem de solid cu prezentatorul TV Victor Slav timp de sase ani. Victor si-ar fi dorit cu Anda o familie si copii, insa cantareata a simtit ca inca nu este momentul, dedicandu-se in continuare carierei. Cei doi s-au despartit inevitabil, insa au ramas in relatii bune.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cătălin Botezatu se pregătește pentru noi provocări în cariera sa

În 2015, Anda s-a căsătorit cu Sorin Andrei Nicolescu. La cateva luni de la nunta, Anda Adam a nascut-o pe Evelyn, unica fiica a cuplului acum in varsta de sase ani. Ulterior, Anda Adam s-a despărțit de soțul ei, iar acum trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Yosif, bărbatul care deja a cerut-o în căsătorie.

„Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza! Am avut parte de o experienta inedita, intr-o locatie in care zboara zeci de baloane.

A pregatit un shooting foto cu un fotograf de acolo si a pus la cale o cerere in casatorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea si nu pot decat sa ii multumesc pentru asta. Este o destinatie pe care voiam sa o vizitam de mult, el a vrut sa imi faca o surpriza, sa ma duca aici, in Cappadocia. Bineinteles ca m-am gandit ca ar fi superb, odata ajunsi acolo, sa facem si o sedinta foto, este foarte instragamabil locul.

El, intre timp, a pus la cale, fara ca eu sa stiu, toate detaliile ca sa imi faca surpriza, sa pregateasca momentul cererii in casatorie.

Am ajuns eu ca o floricica, la 5 dimineata, la sedinta foto. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu, el deja era in costum, cu cutia cu inelul pregatite; s-a asezat in genunchi si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui.

A fost foarte empotionant, nu ma asteptam, am plans de bucurie... Toti oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastra ne felicitau si ne faceau cu mana. A fost ca intr-un film, parca nici nu imi vine ca a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram ca o sa se intample acest lucru... Cand vom decide si ziua nuntii va vom anunta.”, a povestit Anda Adam.

Anda Adam de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a știut mereu să se reinventeze

Dincolo de muzica cu care și-a încântat fanii, Anda Adam este una dintre artistele care au reușit să se reinventeze întotdeauna și din punct de vedere stilistic. Aparițiile sale, atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimente sau în videoclipuri pot fi catalogate ca fiind extravagante, unice și cameleonice, abordând cu aceeași ușurință atât vestimentații sexy, cât și sport sau elegante.

“Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, “te poziționează” în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea “Bravo, ai stil! sezonul 7”. Poate fata!”,   spune Anda Adam.

Sezonul 7 al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities a început la Kanal D miercuri, 8 septembrie 2021, la ora 22:30. Emisiunea este difuzată miercuri, joi și vineri, de la 22:30, dar și sâmbăta, de la ora 22:00.