Cine este Andreas „Habibi”, tânărul care a cucerit internetul cu replica „Habibi, come to Dubai”. Este cucerit de românce și pregătește lansarea unei piese în țara noastră

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 sep 2024, 16:00

Tânărul cu origini marocane și grecești a cucerit inimile admiratorilor săi prin stilul său unic și personalitatea magnetică

Sursa: Kanal D

Cunoscut mai bine sub numele de Andreas Habibi, tânărul este un adevărat fenomen al mediului online. Milioane de oameni din întreaga lume urmăresc cu entuziasm videoclipurile sale, care ajung rapid virale datorită combinației de umor, carismă și mesajele sale inspiraționale.

Deși publicul său l-a cunoscut prin faimoasa replică „Habibi, come to Dubai!”, Andreas este mult mai mult decât o simplă figură virală.

Citește și: Cu ce se ocupă Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare de pe TikTok care a devenit o sursă de inspirație pentru o țară întreagă

Cine este Andreas „Habibi” și ce planuri are în România

Tânărul cu origini marocane și grecești a cucerit inimile admiratorilor săi prin stilul său unic și personalitatea magnetică.

De o statură impresionantă, cu un ten bronzat și un fizic bine lucrat, Andreas nu a rămas neobservat și a devenit rapid o figură îndrăgită, în special în rândul admiratoarelor sale.

„Locuiesc în Dubai de 10 ani. Într-o zi, am ieșit afară și m-am uitat la împrejurimi. Dubaiul era frumos.. Și am zis „habibi”, care înseamnă „iubirea mea” în arabă.. Vino în Dubai! Iar din acel moment, m-am trezit ziua următoare și aveam în plus un milion de urmăritori,” a

spus Andreas.

Cu toate acestea, în ciuda popularității sale uriașe, viața sa personală rămâne un mister bine păstrat. Într-o lume în care celebritățile împărtășesc adesea fiecare detaliu din viața lor privată, Andreas a ales să păstreze o discreție rar întâlnită.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

„Poate că da, poate că nu. E un secret. Nu am întâlnit femeia perfectă încă. Cred că poți lua femeia și să fiți fericiți împreună. Prefer pe cineva alături de care am o energie bună, decât pe cineva care arată incredibil.”

Andreas și mesajele inspiraționale

Faima lui Andreas Habibi nu se datorează doar aspectului său fizic sau replicii sale emblematice, ci și mesajelor sale pozitive, prin care încearcă să inspire bărbații să fie mai atenți cu partenerele lor.

El promovează o atitudine de respect și grijă față de femei, ceea ce i-a adus un respect deosebit din partea urmăritorilor săi. Andreas folosește platformele de social media pentru a-i motiva pe bărbați să fie parteneri mai buni, să își valorizeze relațiile și să aibă grijă de cei dragi.

„Eu sunt fan al devizei că un bărbat trebuie să aibă grijă de femeia lui. Nu împarți cheltuielile.

Tu îi cumperi flori, tu o duci în vacanțe, îi demonstrezi că o răsfeți și că o iubești.”

Un alt aspect important al personalității sale este pasiunea pentru sport și tatuaje. De-a lungul timpului, Andreas a împărtășit cu fanii săi pasiunea pentru un stil de viață sănătos, punând un mare accent pe sport și antrenamente fizice. În copilărie, visa să devină fotbalist profesionist, însă destinul a avut alte planuri pentru el.

Totuși, dorința de a-și păstra corpul într-o formă excelentă nu s-a schimbat, iar această disciplină este evidentă în aparițiile sale publice și în conținutul pe care îl postează.

„Am început să mă filmez. Acum sunt creator de conținut. Fac videoclipuri pentru rețelele sociale și sunt și în industria muzicală. Am venit în România și am făcut câteva ședințe de studio alături de câțiva artiști români. Foarte curând va fi lansată această piesă și cred că vă va plăcea.”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.