Cine este Andrei, pilotul de off road care a plătit cu viața pe Drumul Morții E 85. Avea doar 28 de ani și era din București

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 sep 2024, 21:40

Tânărul se afla la volanul autoturismului său când un TIR a intrat frontal în mașină, ceea ce a dus la un impact devastator

Sursa: Facebook

Andrei, un pilot de off-road din București, în vârstă de doar 28 de ani, a murit într-un teribil accident rutier care a avut loc în comuna Vadu Moldovei, județul Suceava.

Drumul E 85, cunoscut pentru numărul ridicat de accidente mortale, a făcut o nouă victimă. Tânărul se afla la volanul autoturismului său când un TIR a intrat frontal în mașină, ceea ce a dus la un impact devastator.

Citește și: Adrian Cuculis, noi detalii despre cazul lui Vlad Pascu! Supraviețuitorii accidentului de la 2 Mai au rămas parțial infirmi, ceea ce impune schimbarea încadrării șoferului

Andrei și-a pierdut viața într-un accident pe Drumul Morții E 85

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 2 – E 85, cunoscut drept „ Drumul Morții”, l a data de 12 septembrie 2024, în jurul orei 12:30. Conform primelor informații, șoferul TIR-ului, un bărbat din Pașcani, județul Iași, a frânat brusc pe un carosabil umed și a pierdut controlul autovehiculului. Acesta a derapat și a pătruns pe contrasens și a lovit în plin autoturismul condus de Andrei.

Impactul a fost fatal pentru tânărul de 28 de ani, care a rămas încarcerat în mașină. Deși echipele de salvare au ajuns rapid la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În autoturismul lui Andrei se aflau și două pasagere: o femeie de 42 de ani și o tânără de 20 de ani, ambele din București. Cele două au suferit răni grave și au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, i s-au prelevat probe biologice pentru a stabili dacă a consumat alte substanțe interzise.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la acest tragic accident.

Andrei era un cunoscut pilot de off road

Andrei era cunoscut în cercurile sportului cu motor, fiind un pasionat pilot de off-road. Moartea lui a lăsat un gol imens în comunitatea sa, dar și în rândul familiei și prietenilor apropiați.

„Moment dureros care lovește comunitatea de off road din FRAS! Pilotul de off road Andrei Piedemonte (28 de ani) a decedat astăzi, în urma accident rutier petrecut pe raza localității Vadu Moldovei (județul Suceava). Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Federația Română de Automobilism Sportiv. 

„Nu pot să cred!! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!”/ „Nu pot să cred așa ceva, nu-mi revin un om extraordinar nu pot vorbi de el la trecut, off doamne.

Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei! Regret foarte mult”/ „Sunt șocat. Drum lin, Andrei!!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe rețelele sociale. 

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.