Cine este Antoneta, românca înjunghiată brutal într-un supermarket din Haga. Principalul suspect a fost condamnat de mai multe ori pentru numeroase infracțiuni

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 iun 2023, 15:03

Principalul suspect a fost condamnat de mai multe ori pentru numeroase infracțiuni

Sursa: Facebook Antoneta Gjokja - colaj Kanal D

Într-un supermarket din Haga, marți dimineața, o femeie a fost înjunghiată până s-a stins din viață, imediat după deschiderea magazinului.

Oamenii legii au arestat un suspect în aceeași zi. Vineri, s-a aflat că victima atacului este Antoneta Gjokja, o româncă în vârstă de doar 36 de ani.

Cine este Antoneta, românca înjunghiată brutal 

Antoneta avea 36 de ani și locuia cu soțul ei la Haga. În trecut, femeia mai lucrase într-un restaurant dar, de ceva timp, era angajată la supermarketul Albert Heijn, la raionul de panificație. 

Marți, de dimineață, la ora 07:00, la câteva secunde după deschiderea magazinului, Antoneta a fost atacată brutal de un bărbat cu un cuțit. Femeia a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Citește și: Cine este Anastasia, tânăra a cărei viață i-a fost curmată, după care a fost băgată într-un sac și aruncată într-o zonă mlăștinoasă. Femeia era la muncă pe timpul verii

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La puțin timp după, polițiștii au arestat un principal suspect pe nume Jamel L., în vârstă de 56 de ani, care fusese în trecut condamnat de mai multe ori pentru crimă, extorcare, amenințări și agresiune gravă.

Conform unor surse de anchetă, suspectul este delirant și se crede fondatorul regatului Hazwaia. 

Principalul suspect avea un trecut infracțional cunoscut

Bărbatul, principal suspect în caz, era cunoscut pentru trecutul său infracțional.

Recent, a fost trimis în judecată de Procuratura Publică pentru amenințări la adresa angajaților municipali și furt cu violență în regiunea Rotterdam. Jamel a fost achitat pentru furt cu violență, iar pentru amenințări a primit o condamnare egală cu arestul preventiv, lucru care a permis eliberarea lui imediată.

Citește și: O mamă și-a aruncat nou-născutul în sobă și a leșinat, în timp ce focul ardea. Fiul ei a sunat la 112, după ce a găsit-o inconștientă

Între timp, Antoneta a lăsat în urmă o familie și prieteni îndurerați. Pe pagina de Facebook a femeii apar zeci de mesaje care își exprimă condoleanțele pentru decesul româncei prea devreme plecată. 

„Groaznic ce s-a întâmplat, sper ca făptașul să primească închisoare pe viață”, „Victimă unui monstru foarte periculos și a unui sistem de justiție eșuat”, „E groaznic de s-a întâmplat... Și totul din cauza așa-numitului sistem juridic defect al Țărilor de Jos.

Tipul ăla n-ar fi trebuit să se plimbe pe aici”, „Multă putere familiei să poată duce această grea pierdere! Totul este atât de crunt”, sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe pagina de Facebook a Antonetei.