Cine este băiețelul înecat în piscina din curtea casei! Albert iubea să se bălăcească în apă 

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 29 iun 2023, 01:45

Cine este copilul înecat în piscina casei din Găești

Sursa: Facebook

Cine este băiețelul înecat în piscina din curtea casei în localitatea Găești! Albert urma să împlinească 5 ani în luna decembrie și iubea să se bălăcească în apă.

Cine este copilul care s-a înecat  miercuri seara în piscina casei din localitatea Găești, județul Dâmbovița. Albert urma să împlinească 5 ani în luna decembrie și iubea să se bălăcească în apă, dovadă stau zecile de poze pe care mama lui le-a postat, de-a lungul vremii pe pagina personală de Facebook. În apa mării, sau în piscină Albert se simțea în largul lui. 

Citeste si: Mama copilului în vârstă de patru ani, înecat în piscina familiei, a fost găsită spânzurată. Nu a putut suporta durerea pierderii copilului ei

Cine este băiețelul înecat în piscina casei 

Băiețelul înecat în piscina din curtea casei din localitatea Găești județul Dâmbovița se numea Albert și urma să împlinească 5 ani în luna decembrie. O adevărată tragedie a avut loc miercuri seara, când Albert, care se afla în grija mamei sale, a fost găsit în piscina din curtea casei.

Încercările medicilor de a-i salva viața au fost în zadar, iar Albert a fost declarat mort.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină, situată în curtea locuinței”, a precizat IPJ Dâmbovița. 

Mama copilului înecat în piscină s-a sinucis

Distrusă de durere, mama copilului a fugit de acasă. Zeci de polițiști și jandarmi au căutat-o miercuri noaptea pe Camelia. „Întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoțională, la acest moment, sunt efectuate activități de căutare a acesteia. La activități sunt angrenați polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari”, a mai precizat IPJ. 

Citeste si: Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curte, în Dâmbovița. Mama băiatului a fugit după tragedie

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Câteva ore mai târziu, Camelia, sau Cami așa cum îi spuneau apropiații, a fost găsită spânzurată în aproprierea locuinței.

Oficiali ai Poliţiei judeţene Dâmboviţa au transmis că mama copilului de patru ani, înecat în piscina din curtea casei familiei, din oraşul Găeşti, a fost găsită moartă. Timp de câteva ore, femeia a fost căutată de către poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, în condiţiile în care plecase acasă, vizibil tulburată de moartea copilului său. 

Potrivit vecinilor, Camelia era o mamă bună și iubitoare, incapabilă de a-i face vreodată rău băiețelului său. Moartea lui Albert a tulburat-o peste măsură pe femeia în vârstă de 34 de ani, care s-a spânzurat câteva ore mai târziu. 

Citeste si: Cine e Masha Amini, arestată pentru că hijabul nu îi acoperea în totalitate părul! Moartea ei a declanșat val de proteste în Iran

 „Era cea mai minunată mamă, ce pot să spun.

Deci, pentru el, pentru acest copil, îşi dădea şi viaţa. 

Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz!

Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi...Şi tristeţea e mare!„, au declarat vecinii despre mama copilului înecat în piscină, potrivit observatonews.ro. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.