Cine este bărbatul alături de care s-a afișat Viviana Sposub! Este prima apariție cu altcineva de la despărțirea de George Burcea

Author: Lavinia Medrea

Este prima apariție cu altcineva de la despărțirea de George Burcea

Sursa: Instagram Viviana Sposub/George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit de curând, iar acum frumoasa brunetă s-a afișat cu un bărbat care a ridicat semne de întrebare în rândul oamenilor.

Viviana Sposub și George Burcea au pus capăt relației lor după trei ani de iubire, acum aproape o lună. Recent, vedeta s-a afișat cu un bărbat pe Instagram, fiind prima apariție cu o altă persoană de la despărțirea de fostul iubit.

Cine este bărbatul alături de care s-a afișat Viviana Sposub

Viviana Sposub a luat o pauză de la mediul online de când s-a despărțit de George Burcea pentru a putea procesa separarea.

De curând, bruneta a postat o fotografie alături de un alt bărbat, pe nume Saint Levant, care este de meserie artist muzical. 

Saint Levant este cunoscut la nivel mondial datorită modului în care abordează muzica pop modernă. Știe trei limbi străine și are un succes uriaș pe plan muzical.

Citește și: Motivul pentru care Viviana Sposub și George Burcea și-au spus ”adio” după o relație de trei ani. Visul american ar fi făcut-o pe Viviana Sposub să pună punct poveștii de iubire

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu a fost confirmată de niciuna dintre părți o relație, dar fanii n-au întârziat să presupună doar pe baza unei poze că Viviana Sposub și-a refăcut viața.

De ce s-au despărțit Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea și-ar fi consumat sentimentele în relația pe care o aveau. Decizia de separare a luat-o Viviana, iar apropiații susțin, conform cancan.ro, că George a fost foarte surprins de decizia iubitei sale.

Actorul chiar a încercat s-o facă să se răzgândească, dar în zadar.

Citește și: „Locul acesta are o energie aparte”. Unde a mers Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea

„I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau si în urmă cu trei ani, atunci când l-a cunoscut pe George.

El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, si atunci pe diferite subiecte, nu despre ei. George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei.
Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp”
, au spus apropiații celor doi, conform sursei menționate anterior.