Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Sinem Unsal, actrița care a jucat în „Doctorul minune”. S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci sunt de nedespărțit

Author: Amalia Georgescu

Sinem Unsal, actrița care a jucat în serialul „Doctorul minune”

Sursa: instagram Sinem Unsal

Sinem Unsal, actrița care a jucat în serialul turcesc „Doctorul minune”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cine este bărbatul care i-a câștigat inima și cum au ajuns să formeze un cuplu?

Sinem Unsal trăiește o nouă poveste de dragoste și este mai fericită ca niciodată. Actrița care a interpretat-o pe Nazli în serialul turcesc „Doctorul minune” și-a găsit fericirea alături de un coleg de breaslă. Cine este noul ei iubit?

Sinem Unsal, mai îndrăgostită ca niciodată. Cine este și cum arată actualul ei iubit?

Sinem Unsal, actrița pe care publicul din România a admirat-o în serialul turcesc „Doctorul minune”, și-a găsit sufletul pereche.

După o relație de 4 ani cu Kivanç Kilinç, actrița iubește din nou și nu se ferește să le arate acest lucru prietenilor de pe instagram. Deși toți cei din jur credeau că actrița se va căsători cu Kivanç Kilinç, având în vedere că au format un cuplu o lungă perioadă de timp, lucrurile nu au mai funcționat între ei, astfel că au luat decizia de a se separa.

Acum, Sinem Unsal este mai îndrăgostită ca niciodată. Actrița în vârstă de 29 de ani formează un cuplu cu Halit Özgür Sarı, un alt actor cunoscut în Turcia. Se pare că povestea de dragoste a celor doi a început chiar pe platourile de filmare, având în vedere că au jucat împreună în serialul Gizli Saklı (n.r. Secret Ascuns). 

Sinem Unsal nu își ascunde sentimentele, astfel că profită de ocazie pentru a-i face declarații de dragoste iubitului ei în public.

Actrița a postat pe instagram o fotografie în care apare în brațele lui Halit Özgür Sarı, iar la descriere a scris următorul mesaj.

„Mă bucur că te am.”, este mesajul postat pe instagram de Sinem Unsal. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Sinem Ünsal, eroina serialului Doctorul minune, a suferit un teribil accident rutier! Celebra actriță a fost transportată de urgență la spital! 

Sinem Unsal, convinsă că a întâlnit iubirea adevărată

Deși nu se află la prima relație serioasă, actrița Sinem Unsal este convinsă că ceea ce simte acum se poate numi cu adevărat iubire. Într-un interviu acordat recent, actrița a mărturisit că nu a mai simțit niciodată ceea ce simte în prezent și că este pe deplin fericită.

„Acum trăiesc iubirea adevărată. Este ceva ce nu am mai trăit înainte și cred că este iubire.

Vrei să îl descoperi pe cel de lângă tine în totalitate, cauți ceva nou de care să te îndrăgostești în fiecare minut. Cred că iubirea este o afirmație. Nu înseamnă că nu îi vezi părțile negative, este despre faptul că le tolerezi tocmai pentru că vezi mai mult părțile pozitive.”, a mărturisit actrița Sinem Unsal, potrivit seriesturkish.com.

Halit Özgür Sarı, actualul iubit al actriței Sinem Unsal, are 29 de ani și este actor, dar și model.

S-a născut în Istanbul, iar după ce a absolvit liceul, tânărul a urmat Universitatea Bilgi din Istanbul, departamentul de Economie. În timpul facultății, Halit Özgür Sarı a lucrat ca model pentru mai multe branduri, iar din 2018 a început să cocheteze și cu actoria, obținând mai multe roluri importate.

Citeste si: Cine este și cum arată fratele actriței Sinem Ünsal care a jucat în serialul „Doctorul minune”