Cine este bărbatul care a fost găsit carbonizat pe un câmp din Ilfov, aproape de Domnești

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 sep 2023, 03:50

Cine este bărbatul care a fost găsit carbonizat pe un câmp din Ilfov, aproape de Domnești

Sursa: PixaBay

Corpul unui bărbat carbonizat a fost găsit în apropierea unor case din județul Ilfov. Unul dintre locuitori a anunțat autoritățile.

Descoperire macabră pe un câmp din Ilfov. Trupul unui bărbat ars a fost găsit in apropierea mai multor case. Unul dintre localnici a dat alarma, iar zona s-a împânzit de polițiști şi anchetatori.

Cine este bărbatul care a fost găsit carbonizat în Ilfov

Un bărbat carbonizat a fost găsit pe un câmp din județul Ilfov, după ce un locuitor a anunțat autoritățile.

După aproximativ patru ore de căutări la locul incidentului, criminaliștii au recoltat rămășițele corpului victimei și le-au dus la Serviciul de Medicină Legală.

Locatarul a sunat la 112 în jurul orei 15.00, anunțând că a găsit un cadavru al unui bărbat carbonizat în apropierea unor case din Domnești, Ilfov.

Citește și: "Aşa flacără mare a fost de ardeau hainele pe noi" Un tată a murit carbonizat lângă fiul său de 10 ani, în Sighișoara. Băiețelul a fost salvat în ultima clipă

Conform unor surse, se pare că victima este un paznic care se ocupa cu casele din apropiere. Anchetatorii iau în calcul inclusiv o sinucidere, și nu doar o crimă. 

„La data de 19 decembrie, în jurul orei 14,52, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că, pe câmp, în apropierea localităţii Domneşti, se află o persoană arsă, carbonizată”, a anunțat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Citește și: Tragedie fără margini în Buzău! Un băieţel de un an și o fetiță de doi au murit, arși de vii într-un incendiu

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cine a fost Dănuț, tânărul de 18 ani carbonizat în urma unui accident 

Apropiaţii lui Dănuț, tânărul de 18 ani, care a murit carbonizat pe 30 mai, între Leţcani şi Podu Iloaiei, la marginea Iaşului, sunt complet șocați de cele întâmplate.

Prietena tânărului spune că vrea doar să știe cum s-a întâmplat totul şi să se facă dreptate. 

Şoferul care a provocat accidentul teribil la marginea Iaşului va fi închis timp de 30 de zile, au hotărât miercuri, 1 iunie, magistraţii Judecătoriei Iaşi. 

Vinovatul avea o alcoolemie de 1,82 în sânge în momentul în care a urcat la volanul autoturismului care a părăsit carosabilul, s-a răsturnat şi s-a intrat într-un copac. 

Doi bărbaţi, care veneau din sens opus, au oprit imediat după ce au observat tragedia şi au salvat două persoane care se aflau în maşină, dar din păcate, Dănuț, pasagerul din dreapta, a rămas blocat, iar după câteva secunde, maşina a fost cuprinsă de flăcări, iar băiatul a sfârșit fiind carbonizat. 

Martorii declară că, dacă mai mulţi şoferi din cele câteva zeci de maşini care au trecut pe lângă maşina care ardea ar fi oprit şi ar fi ajutat, Dănuț ar fi avut o șansă la viață.

„Astăzi, 30 mai ac, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că în afara localității Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Un autoturism s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, ulterior apărând un incendiu. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a două persoane și decesul unei alte persoane rămasă încarcerată în autoturism. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, în vederea clarificării întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, se precizează în comunicatul poliției.

 

Taguri: