Cine este bărbatul care a fost găsit mort în fața blocului în care locuia, în Tulcea

Author: Alina Petre
Actualizat: 16 aug 2023, 07:05

Un bărbat a fost găsit mort în fața blocului în care locuia

Un bărbat a fost găsit mort chiar în fața blocului în care locuia. Incidentul a avut loc în Tulcea.

Bărbatul a fost găsit mort miercuri dimineață în fața blocului în care locuia, în municipiul Tulcea. IPJ Tulcea a deschis dosar de moarte suspectă pentru a stabili împrejurările în care acesta și-a pierdut viața. 

Citește și: Caz șocant în Tulcea! Un tată i-a tăiat gâtul fiului său de 7 ani cu o drujbă, în timp ce tăia stuful. Copilul a murit

Cine este bărbatul care a fost găsit mort în fața blocului în care locuia

Bărbatul este comisar șef (în rezervă) Mihăiță Brânză, fost șef al Serviciului Caziere IPJ Tulcea. El a fost găsit fără suflare miercuri dimineață, 16 noiembrie, în fața blocului în care locuia. 

Comisarul în vârstă de 44 de ani a murit în condiții suspecte. El a fost găsit într-o baltă de sânge azi dimineață în zona blocului în care locuia, în municipiul Tulcea, relatează  ziaruldetulcea.ro.

IPJ Tulcea a deschis dosar de moarte suspectă pentru a stabili împrejurările în care fostul lor coleg și-a pierdut viața.

Anul trecut, comisarul a fost urmărit pe șoselele din Tulcea chiar de colegii lui. Polițistul era cu mașina personală, dar când a văzut că este oprit la un filtru al celor de la Rutieră, a accelerat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Oamenii legii au reușit atunci să-l prindă abia după ce comisarul șef a provocat un accident.

Un bărbat din Tulcea și-a ucis copilul de 7 ani cu drujba, din greșeală

Un incident desprins parcă din filmele de groază a avut loc astăzi în Tulcea. Un bărbat și-a ucis fiul de 7 ani, după ce i-a atins gâtul cu drujba, în timp ce tăia stuful.

În ajutorul copilului a fost trimis un elicopter SMURD de la Galați, dar acesta s-a întors, pentru că copilul decedase.

Din primele informații, se pare că accidentul s-a produs din neatenție.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.

Citește și: Cine este bărbatul care a murit într-un accident cumplit pe A3, în Cluj. Avea doar 29 de ani și doi copii