Cine este bărbatul care a furat un sac cu bani din maşina Poştei Române. Ce a făcut cu banii

Autor: Alina Petre
Actualizat: 06 aug 2023, 00:40

Cine este bărbatul care a furat un sac cu bani din maşina Poştei Române

Bărbatul care a furat un sac de bani din maşina Poştei Române a fost prins.

Bărbatul care a furat marți un sac cu aproape 280.000 de lei din mașina Poștei Române a fost prins, vineri, în Ploiești. Acesta a cheltuit în trei zile 42.000 de lei.

Citeste si: Culiță Sterp, scandal monstru la un botez! Artistul a plecat în timpul evenimentului ”A zis că nu ne mai dă niciun ban”. De la ce a pornit totul

Cine este bărbatul care a furat un sac cu bani din maşina Poştei Române

Bărbatul de 20 de ani care a furat un sac cu bani din maşina Poştei Române a fost prins după trei zile, în Ploiești.

Din cei aproape 280.000 de lei pe care i-a furat din mașina Poștei, polițiștii au recuperam doar 235.000. Bărbatul, care lucra de nici două săptămâni la compania de stat, a fost găsit în Ploiești și încă avea sacul cu bani.

Tânărul le-a spus polițiștilor că se săturase de viața grea pe care o avea și a cheltuit banii pe haine, mese la restaurant și închirierea unui apartament în Ploiești.

Ancheta a început după ce un șofer al Poștei a reclamat că din mașina cu care urma să distribuie pensiile a dispărut un sac cu bani, luat chiar de colegul care îl însoțea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În cauza privind săvârşirea infracţiunii de delapidare, din data de 1 noiembrie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, faţă de bărbatul de 20 de ani",

a precizat IPJ Ilfov. 

Cum s-a produs furtul

Furtul a avut loc marți, 1 noiembrie, în jurul prânzului, în timp ce angajații poștei se deplasau către oficiul poştal din Chiajna.

Tânărul de 20 de ani l-a rugat pe șofer să oprească în dreptul unui magazin, pentru a-și cumpăra apă. Acesta a luat sacul cu bani fără ca șoferul să își dea seama şi s-a făcut nevăzut.

Banii furați reprezentau pensiile unor vârstnici din localitatea Chiajna.

Bărbatul se angajase de numai o săptămână la Poșta Română, pe postul de mânuitor de valori. Poșta Română a deschis o anchetă, internă.

„Părerea noastră că este o acțiune premeditată. El practic asta face, e mânuitor de valori, are acces la toate valorile care sunt în mașină, şoferul e doar şofer și oferă suport pe zona de transport “,

a spus Claudia Bibire, purtător de cuvânt al Poștei Române.

Citeste si: Tragedie fără margini în Harghita! Un fotbalist, în vârstă de doar 12 ani, a murit după ce i s-a făcut rău la antrenament

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.