Cine este bărbatul care a murit călcat de tramvai în Capitală. Vatmanul nu a putut evita impactul

Author: Lavinia Medrea

Vatmanul nu a putut evita impactul

Sursa: PixaBay

Un accident grav a avut loc seara trecută, în sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat în vârstă de 67 a decedat după ce a fost călcat de tramvai.

Conform primelor informații, victima ar fi traversat neregulamentar în fața tramvaiului care tocmai plecase din stație. Din nefericire, vatmanul nu l-a observat la timp și l-a călcat, fără să mai poată evita impactul. Echipajul medical ajuns la fața locului n-a mai putut face nimic în afară de a constata decesul bărbatului în vârstă de 67 de ani.  

Cine este bărbatul care a murit călcat de tramvai în Capitală

Polițiștii au oprit și verificat mai multe tramvaie care circulau în zonă pentru a-l găsi pe cel implicat în accident

Citește și: Un avion cu 72 de persoane la bord s-a prăbușit, în Nepal. Numărul morților este de 68 în acest moment

„În jurul orei 22:10, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd-ul Theodor Pallady. Conducătorul

unui tramvai care circula pe Bd-ul Theodor Pallady către Autostrada Soarelui, ajuns în apropierea intersecției cu Str. Nicolae Teclu, a surprins și accidentat mortal un pieton. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. Traficul rutier pe Bd-ul Theodor Pallady către Autostrada Soarelui a fost restricționat, acesta desfășurându-se pe o bretea de circulație, sub îndrumarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere”
, au declarat polițiștii din București.

O fetiță de doar trei ani a murit în mașina de spălat

Un copil în vârstă de doar trei ani a fost găsit fără viață în mașina de spălat, la câteva ore bune după ce părinții ei au realizat că a dispărut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tragicul incident a avut loc joi seara, 12 ianuarie 2023, într-o familie cu cinci copii din Paris. Copila de doar trei ani a fost găsită moartă în mașina de spălat.

Citește și: „Dădui peste ceva. Nu știu ce să fac”. Finul unui primar din Gorj s-a urcat beat la volan și, după ce a omorât un om, a fugit de la fața locului

După ce au cinat, părinții au realizat că fetița lor de doar trei anișori nu mai este în casă. După ce au căutat-o peste tot în locuință și în apropierea ei, au cerut ajutorul vecinilor.

În jurul orei 22.30, tatăl și unul dintre frații micuței au descoperit că fetița era blocată în mașina de spălat, în stare de inconștiență, astfel că au alertat serviciile de urgență iar o ambulanță a venit la locul incidentului.

În ciuda eforturilor paramedicilor de a o salva pe fetiță, totul a fost în zadar. Nu s-a mai putut face nimic în afară de a declara decesul copilei.

Parchetul din Paris a demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc un asemenea accident. Nu au fost depistate răni sau vânătăi pe corpul copilului, astfel s-a constatat că decesul a avut loc în urma sufocării în mașina de spălat. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.