Cine era bărbatul care a murit într-un accident banal cu ATV-ul. Avea doar 43 de ani, o soție și o fetiță

Autor: Lavinia Medrea

Emil avea doar 43 de ani, o soție și o fetiță

Sursa: Facebook Epure Emil

O tragedie a avut loc pe drumul care leagă Reșița de comuna Dognecea, unde un bărbat în vârstă de doar 43 de ani a murit într-un banal accident de ATV.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a plecat într-o excursie cu ATV-ul duminică, neștiind că este ultima lui zi în care va fi viu. Emil, pe numele său, este cunoscut pentru pasiunea pe care o avea față de cursele cu ATV-ul, dar și pentru sporturile cu motor. 

Cine era bărbatul care a murit într-un banal accident cu ATV-ul

Emil obișnuia să meargă des în excursii pline de adrenalină alături de alți prieteni, pasionați și ei de sport și de motoare.

Duminică, bărbatul în vârstă de 43 de ani a plănuit cu prietenii lui să meargă la o cursă cu ATV-urile pe un drum forestier dintr-o pădure aflată pe marginea drumului județean 581, care leagă Reșița de comuna Dognecea, peste munte. 

Citește și: O fetiță de 11 ani a fost ucisă și torturată de către familia adoptivă. Tatăl fetei și-a luat viața chiar în fața oamenilor legii

Emil a murit în jurul orei prânzului, pe o pantă pe care a coborât-o cu vehiculul. La un moment dat, ATV-ul s-a rostogolit peste cap, iar bărbatul a fost prins sub el. Emil a murit pe loc, strivit de sutele de kg ale ATV-ului. Tragedia s-a întâmplat în fața prietenilor lui, cu care ieșise la distracție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emil avea o soție și o fiică

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un ATV pe raza comunei Lupac, într-o zonă împădurită, pe un drum forestier închis circulației publice, la aproximativ 2 km de DJ 581 către comuna Dognecea, ar fi pierdut controlul vehiculului, răsturnându-se și fiind prins sub ATV.

Echipajul SMURD deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat biroul de presă al IPJ Caraș Severin. 

Citește și: Un tânăr de doar 18 ani a murit după ce a încasat un pumn în cap de la un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani. Tragedia a avut loc în Constanța

Emil era pasionat de sporturile cu motor, se pricepea foarte bine la condus ATV-uri și motoare, dar nimeni nu înțelege cum a putut să moară în acest fel. Bărbatul era iubit și apreciat de toți apropiații săi, astfel că mulți dintre ei i-au lăsat mesaje de condoleanțe pe Facebook. 

Conducătorul a lăsat în urmă o soție și o fiică.