Cine este barbatul care a murit sub ochii fratilor Sterp? Primele imagini de la locul nenorocirii

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 30 ian 2021, 12:15

Fratii Iancu si Culita Sterp au fost martorii unei tragedii la mare, pe plaja Corbu. Un barbat si-a pierdut viata chiar sub ochii celor doi frati Sterp.

Un tanar de 35 de ani a murit inecat pe plaja Corbu. Echipele de intervenţie au fost solicitate ieri, la Corbu, fiind anuntate ca doi barbati, de aproximativ 30 de ani, au disparut in mare.

Pe unul salvatorii au reusit sa il aduca la mal cu succes, avand o stare buna, insa celalalt tanar, in varsta de 35 de ani, si-a pierdut viata. Un elicopter SMURD a reusit sa identifice trupul barbatului in mare, acesta a fost adus la mal, s-au efectuat manevre de resuscitare, insa, dupa zeci de minute de incercari de a-i salva viata, medicii au

fost nevoiti sa declare decesul tanarului.

Fratii Culita si Iancu Sterp au privit si ei evenimentele tulburatoare de pe plaja din Corbu, fiind socati de ce s-a intamplat. Culita Sterp a si publicat un clip, pe InstaStory, de la tragedia de pe litoral.

Pana acum, 17 oameni si-au pierdut viata pe litoral in acest sezon estival

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cine este barbatul care a murit sub ochii fratilor Sterp?

Pentru cautarea si salvarea tanarului de 35 de ani au intervenit 12 scafandri, o ambarcatiune TARGA a ISU, senilata din punctul de prim ajutor Corbu si un elicopter SMURD, care a survolat zona si ambarcaţiunea Opal a ARSVOM, potrivit News.ro.

Elicopterul a si reusit sa identifice trupul barbatului in mare, insa viata acestuia nu a mai putut fi salvata.

„Foarte greu să vezi asemenea lucruri că se petrec, oameni tineri, nu ştiu, curajul, neasăbuința, valuri mari, nu ştiu, trebuia să fie mai precaut. Foarte dureros. Primul, a mers elicopterul la capătul celălalt al plajei şi au reuşit, au avut succes să zicem aşa, pe celălalt tot aşa din aer l-au identificat”, a declarat un turist aflat pe plaja in momentul tragediei.

 „Pe cel de-al doilea bărbat în vârstă de 35 de ani cetăţenii nu au mai putut să-l scoată la mal, astfel că pentru căutarea şi salvarea acestuia au intervenit 12 scafandri, o ambarcaţiune a inspectoratului, o şenilată dar şi elicopterul SMURD care a survolat zona. Pe timpul misiunii de survol trupul bărbatului a fost observat din elicopter”, a declarat Anca Chirita, ofiterul de presa al ISU Dobrogea.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.