Cine este barbatul care a venit cu flori si cu patratelele la vedere la usa Biancai Comanici? Imaginile ''fierbinti'' care spun TOTUL

Autor: Oana Iosif
Cine este barbatul care a aparut la usa Biancai cu un buchet de flori in mana

Bianca Comanici a postat cateva imagini ''fierbinti'' pe o retea de socializare.

Dupa ce a suferit cateva luni in urma despartirii de Livian, se pare ca Bianca este pregatita sa mearga mai departe si sa isi vada de viata ei. 

Bianca isi doreste sa isi gaseaca pe cineva care sa o iubesca si sa o aprecize la adevarata ei valoare. 

Cine este barbatul care apare in imaginile ''fierbinti''

Bianca a postat un video scurt in care un barbat apare la usa, cu flori in mana, cu camasa desfacuta, lasand la vedere patratelele acestuia. 

Citeste si: Florentina l-a PARASIT pe Livian! Detalii incredibile despre despartirea anului: ''A fugit fara sa...''

Video-ul nu este filmat la usa ei, ci este un video de pe TikTok, facut cel mai probabil de cineva din strainatate. Filmuletul reprezinta dorinta Biancai, care isi doreste o relatie romantica, onesta, in care omul care sta alaturi de ea sa o surprinda si sa ii faca astfel de surprize. 

Iata imaginile cu baiatul care reprezinta un model pentru Bianca si pentru cei care isi doresc sa o cunoasca si sa o cucereasca: 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian, mesaj pentru Bianca Comănici? Iată ce a postat pe Instagram: "Am închis ochii de multe ori, chiar și atunci când..."

Livian si Florentina s-ar fi despartit

Din ultimele informatii aparute pe retelele de socializare, se pare ca Florentina si Livian s-ar fi despartit. Acest lucru reiese si din ultima postare a fiului lui Nelosn Mondialu: 

„Să nu îndrăznești să-mi reproșezi vreodată, nici măcar în glumă, că am plecat sau că nu am luptat pentru tine. Știi și tu, știm amândoi, că am luptat pentru noi până la umilire.

Dar pentru ce merită să te umilești, dacă nu pentru iubire? Și am închis ochii de multe ori, i-am închis chiar și atunci când trebuia să privesc atent în jurul meu.

Iar tu? Tu ai vrut doar să ai siguranța că orice ai face, eu nu voi pleca și voi rămâne acolo pentru tine. Și ai reușit să faci asta. Până mi-am călcat pe inimă și am plecat.”, este mesajul postat de Livian pe contul de instagram.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.