Cine este bărbatul care i-a dat un pumn în față unei tinere de 25 de ani din Satu Mare. Femeia a căzut inconștientă pe jos

Author: Lavinia Medrea

Femeia a căzut inconștientă pe jos

Sursa: PixaBay/presasm.ro - colaj Kanal D

O tânără de 25 de ani, din Satu Mare, a fost atacată de un bărbat de 20 de ani pe o stradă. Lovitura ar fi venit în urma unui schimb de replici.

Un tânăr de 20 de ani și o tânără în vârstă de 25 de ani au avut un schimb de replici pe o stradă din Satu Mare. Pierzându-și cumpătul și enervându-se, bărbatul a lovit-o cu pumnul în față pe femeie. Lovitura a fost atât de puternică încât tânăra a rămas inconștientă la pământ.

Cine este bărbatul care i-a dat un pumn în față unei tinere de 25 de ani 

La incident au fost prezente mai multe persoane, care au încercat să medieze conflictul. La scurt timp după ce femeia a fost atacată, un echipaj de poliție a venit la fața locului.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost audiat, iar tânăra în vârstă de 25 de ani a fost dusă la Spitalul Județean Satu Mare. Conform primelor informații, cei doi nu se cunoșteau, dar au avut un schimb de replici, lucru care a dus la enervarea bărbatului și l-a determinat să îi dea un pumn puternic în față.

Citește și: Cum a reușit un șofer din Suceava să plonjeze cu mașina într-un canal cu apă. Bărbatul a ieșit singur din mașină și a înotat până la mal

Fapta agresorului va fi încadrată în funcție de diagnosticul medicilor, relatează presasm.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce a făcut bărbatul după ce a intrat într-un sens giratoriu

Un șofer din Constanța a făcut un gest inconștient, care ar fi putut duce la o adevărată tragedie.

Bărbatul din Constanța, în vârstă de 38 de ani, s-a urcat la volanul unei mașini, fără carnet de conducere, și a început să conducă pe o șosea din Constanța.

Bărbatul a pierdut controlul autoturismului în localitatea Cumpăna și a reușit să intre într-un sens giratoriu. Impactul a fost atât de puternic încât, după manevră, șoferul s-a răsturnat și a rămas încarcerat.

Citește și: Accident grav pe E85, în Vrancea. Un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit. Două persoane și-au pierdut viața, iar o persoană a fost grav rănită

Polițiștii l-au testat pe bărbatul în vârstă de 38 de ani cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,41 de grame alcool pur în aerul expirat. 

Teribilistul a fost scos din mașină, după care a fost dus de urgență la spital.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.