Cine este bărbatul care i-a oferit Lidiei Buble inelul cu diamant. Artista a recunoscut cine o face fericită

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 oct 2023, 19:21

Cine este bărbatul care i-a oferit Lidiei Buble inelul cu diamant. Artista a recunoscut cine o face fericită

Sursa: Lidia Buble facebook

Lidia Buble este în culmea fericirii și iubește din nou. Cine este bărbatul misterios din viața frumoasei blondine și ce cadou i-a făcut?

Lidia Buble a împlinit de curând frumoasa vârstă de 30 de ani, iar cel mai frumos și de preț cadou a fost un inel cu diamant.

Cine este bărbatul care i-a oferit Lidiei Buble inelul cu diamant

La petrecerea Radio Zu 15, artista și-a făcut prezența cu inelul cu diamant, care a atras toate privirile, dar și multe discuții. Se pare că blondina a primit cadoul de la cel cu care formează de ceva timp un cuplu.  

Lidia Buble a mărturisit că este mai fericită ca niciodată și se bucură de orice moment alături de persoana iubită. 

Citește și: Raluca Bădulescu a câștigat aseară trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards

„Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate.

L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este de altfel primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum m-am împodobeam așa doar pe la concerte
”, a spus Lidia Buble pentru ciao.ro.

Lidia Buble iubește din nou 

Întrebată cine este bărbatul misterios care i-a dăruit inelul prețios, artista a rămas discretă, dar cu siguranța că anumite persoane deja știu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Lidia Buble a fost jefuită de aproape 20.000 de Euro: “Aveam si accesorii, printre care diamante....” Unde s-a întâmplat totul

„Lasă că știți voi, din presă. Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin.”

Lidia Buble a ținut să precizeze că este extrem de fericită și nu ezită o clipă să împărtășească acest sentiment alături de fanii ei.

„Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită.

Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea pe care o vezi tu acum.”

 


Dana Roba încă așteaptă să închidă definitiv capitolul cu fostul său soț, Daniel Balaciu. Până atunci, „amintirile” se mai numără doar în bani.