Cine este bărbatul care i-a sfâșiat sufletul Minodorei: ''Am suferit când s-a căsătorit''

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 29 apr 2022, 16:54

Cine este bărbatul care i-a sfâșiat sufletul Minodorei: Am suferit când s-a căsătorit

Sursa: Captură YouTube

Minodora, cunoscuta artistă de muzică de petrecere, a vorbit în emisiunea lui Mihai Ghiță, În oglindă, despre cel mai greu moment din viața ei, atunci când a încheiat relația cu bărbatul lângă care a stat 5 ani.

Minodora este un artist extrem de îndrăgit, însă cu un trecut tulburător. Deși mulți au crezut, de-a lungul anilor, că kilogramele în plus au fost singura ei problemă, ei bine, interpreta și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii online ”În oglindă”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, și a vorbit despre momentul în care fostul ei partener s-a căsătorit la un an de la despărțire și cât de mult a durut-o în acel moment.

”Am suferit când ne-am despărțit, când s-a căsătorit”

În ultimii ani, Minodora a devenit o prezență extrem de discretă în spațiul public, aparițiile sale televizate au fost tot mai rare, însă a rămas un artist extrem de îndrăgit de public și nelipsit de la cântări. În emisiunea lui Mihai Ghiță, Minodora a vorbit despre momentele cheie din viața ei, momente care i-au marcat cumva existențe, printre subiecte se numără și separarea de partenerul ei, despărțire care a marcat-o profund.

”Am suferit și când ne-am despărțit, când s-a căsătorit, au fost cinci ani de zile petrecuți împreună zi de zi...noi am fost ca și căsătoriți, am fost logodiți. Da, am suferit. (n.r Te-a cerut vreodată în căsătorie?) Da, în emisiune la Teo”, a spus Minodora în cadrul emisiunii În Oglindă.

Artista a dezvăluit că fostul partener a cerut-o în căsătorie într-un moment extrem de frumos, la televizor, însă nu s-a concretizat pentru că ea nu a vrut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Minodora, secretul unei siluete de invidiat. Artista a slăbit 40 de kilograme. Ce trucuri a folosit vedeta pentru a ajunge la greutatea ideală

”Nu am vrut eu, pentru că simțeam că lipsește ceva. Ți-am spus că nu sunt adepta divorțului și nu am simțit că ar fi căsătoria aceea pe viață. Eu am vrut căsătoria pe viață”, a

mai spus artista.

Artista este extrem de credincioasă și își dorea o căsnicie pe viață. Drept urmare, este împreună cu soțul ei de 18 ani și au un copil împreună și se iubesc enorm. Deși a suferit foarte tare după bărbatul care a cerut-o în căsătorie la televizor, nu a fost să fie și a mers mai departe. 

Citeste si: Ce a fost nevoită Minodora să îndure din cauza sărăciei: ”O fată m-a lovit” Destăinuirile emoționante ale artistei