Cine este bărbatul care s-a aruncat în fața mașinii conduse de Monica Odagiu. Acesta și-a dat ultima suflare în plină stradă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 apr 2023, 15:40

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din apropiere

Sursa: bzi.ro

Duminică, 9 aprilie, Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier, după ce a lovit mortal un bărbat care pare că s-a arunat în fața mașinii. Comportamentul acestuia, cu doar câteva secunde înainte de impact, a ridicat multe semne de întrebare.

Monica Odagiu a fost implicată într-un grav accident rutier, în apropiere de Sala Palatului, la finalul săptămânii trecute, după ce a lovit mortal un bărbat. În acel moment, se afla în mașină alături de sora acesteia și de iubitul ei.

Cine este bărbatul lovit mortal de Monica Odagiu, în București

Nefericitul eveniment a avut loc duminică, 9 aprilie, după ora 16:00, pe strada Știrbei Vodă, dinspre Calea Victoriei, în dreptul stației STB Luterană.

Nu se știu foarte multe informații despre identitatea victimei, însă bărbatul avea 35 de ani și se numea Alexandru. Înainte de a fi lovit de actriță, acesta a avut un comportament foarte ciudat, motiv pentru care, oamenii legii se gândesc atât la sinucidere, cât și la posibilitatea de a se fi dezechilibrat și de a cădea în fața mașinii.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din apropiere.

Pe imagini se poate vedea cum Alexandru stă câteva secunde după niște mașini parcate până în stația de STB și, în momentul în care vede mașina Monicăi, aleargă aplecat și se dezechilibrează.

Citește și: „Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală”. Declarațiile celui de-al doilea martor al accidentului mortal în care a fost implicată Monica Odagiu

Monica Odagiu a încercat să evite impactul, a tras brusc de volan spre stânga, după care, oprește pe dreapta, la doar câțiva pași distanță de locul incidentului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bărbatul a murit din cauza leziunilor incompatibile cu viața

Impactul a fost atât de puternic, încât Alexandru a suferit un traumatism cranio-cerebral, conform antena3.ro. De asemenea, în cel mult trei săptămâni, vor fi făcute publice rezultatele toxicologice, rezultate care vor arăta dacă Alexandru consumase băuturi alcoolice sau substanțe interzise.

A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările în acest caz continua.

Conform avocatului Adrian Cuculis, permisul de conducere al Monicăi Odagiu nu a fost suspendat, deoarece, la momentul producerii accidentului, nu a încălcat nicio regulă de circulație.

Citește și: „Vă rog. Nu am vrut” Monica Odagiu a cedat când a văzut-o pe mama tânărului ucis în accident! Și-a cerut iertare printre lacrimi

„Poliția nu i-a suspendat, însă, permisul de conducere șoferiței. Un lucru extrem de ciudat. Este, în proiectul de lege, un rând în care scrie «în cazurile în care avem de-a face cu o vătămare corporală sau o ucidere din culpă, permisul se suspendă în cazul în care se încalcă o regulă de circulație».

Deocamdată, polițiștii s-au grăbit, pentru că nu se știe dacă ea a încălcat sau nu vreo regulă de circulație.

În urma filmărilor, ei au constat că nu a încălcat nicio regulă de circulație”, a declarant avocatul, în cadrul unei intervenții la un post de televiziune.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.