Cine este bărbatul care s-a sinucis într-un mall! Clienții s-au speriat și au luat-o la fugă

Author: Lavinia Medrea

Clienții s-au speriat și au luat-o la fugă

Sursa: PixaBay

Un bărbat s-a sinucis aruncându-se în mijlocul unui mall în văzul tuturor.

Clienții care se aflau în mall au trecut prin momente de panică după ce un bărbat s-a sinucis chiar în fața lor.  

Cine este bărbatul care s-a sinucis într-un mall

În după-amiaza zilei de azi, 19 februarie 2023, un bărbat s-a sinucis aruncându-se în mijlocul unui mall din Paris. Clienții aflați în centrul comercial la cumpărături au trecut prin momente cumplite după ce au văzut ce tragedie au avut loc.

Potrivit informațiilor transmise de un purtător de cuvânt de-ai poliției franceze, lumea s-a speriat deoarece s-a crezut că este vorba despre un atac terorist. Pentru că au avut impresia că se trag focuri de armă înspre ei, oamenii s-au speriat și au început să fugă pe unde au văzut cu ochii.

Oamenii s-au mai calmat după ce poliția le-a spus trecătorilor să evite zona Le Defense. Incidentul a avut loc azi, 19 februarie 2023. 

Citește și: Un bărbat din Satu Mare și-a luat viața în timp ce era într-o convorbire telefonică. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva

„Serviciile poliţiei sunt la locul incidentului şi securizează zona”, a transmis, pe Twitter, în jurul orei locale 17:30, prefectura poliţiei de Paris, care a recomandat evitarea sectorului La Defense.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„O operaţiune a poliţiei se desfăşoară în La Defense. I-am cerut prefectului poliţiei să se deplaseze acolo”, a precizat ministrul de interne francez, Gerald Darmanin.

Motivul pentru care s-a sinucis un bărbat din Suceava

Un bărbat din Suceava, Fălticeni, s-a sinucis dintr-un motiv pe care nu toată lumea îl alege, iar biletul de adio lăsat în ușa apartamentului a fost și mai ieșit din comun.

Prin intermediul acestuia, bărbatul anunța vecinii că își ia viața și să anunțe la 112 acest lucru.  

Citește și: Ștefania, adolescenta de 16 ani din Bacău, și-ar fi dat foc în urma unei provocări lansate în mediul online. Postările acesteia învăluie moartea sa și mai mult în mister

„Vă rog frumos să sunați la 112 și să anunțați că m-am sinucis! Vă urez tuturor numai bine”, ar fi scris pe biletul bărbatului.

Bărbatul a fost găsit mort în apartamentul său, cu o pungă legată de cap prin intermediul căreia s-a sufocat singur cu gazul din două butelii, eliberat prin două furtunuri.

„Declar că m-am sinucis pentru că sunt bătrân, bolnav, singur și sărac”.   Cu respect și cele mai bune urări de bine pentru toată lumea”,  ar mai fi scris în biletul de adio lăsat de bătrân.