Cine este bărbatul care și-a ucis bunicul chiar de față cu polițiștii

Author: Alina Petre
Actualizat: 28 iul 2023, 03:20

Crimă îngrozitoare într-o localitate din Suceava

Noi detalii ies la iveală în cazul bărbatului care și-a ucis bunicul de față cu polițiștii. Incidentul a avut loc joi, într-o localitate din Suceava.

Un bărbat de 36 de ani a înjunghiat, joi, două persoane, într-o localitate din Suceava. Acesta a rănit mai întâi un poliţist, în zona feței, iar apoi l-a ucis pe bunicul lui, în vârstă de 87 de ani. 

Citeste si: Un tânăr din Suceava a fost împușcat în picior după ce și-a ucis bunicul și a desfigurat un polițist

Cine este bărbatul care și-a ucis bunicul chiar de față cu polițiștii

Se pare că poliţiştii au fost chemaţi joi, în satul Bosanci, județul Suceava, de bătrânul de 87 de ani care le-a spus că nepotul său este extrem de agresiv și face scandal.

După ce au ajuns la faţa locului, l-au găsit iniţial doar pe bunic. În timp ce discutau cu el, a apărut şi nepotul.

Furios că bătrânul a chemat poliția, tânărul de 32 de ani, fost cadru militar, l-a înjunghiat cu brutalitate pe bunic, chiar sub ochii agenților.

Din primele informații tânărul care și-a ucis bunicul chiar în fața a doi polițiști este un fost genist de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu. Bărbatul a fost subofițer genist și a fost plecat și în Ucraina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bărbatul a fost împușcat în picior după ce și-a ucis bunicul și a desfigurat un polițist

Tânărul și-a înjunghiat mortal bunicul și a desfigurat un polițist, iar ulterior a fost împușcat în picior, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Loviturile suferite de bătrân i-au fost, din păcate, fatale. Comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava a explicat cum s-a întâmplat totul.

Polițistul, adjunctul șefului de post din Fântânele, a fost grav rănit, iar agresorul a fost imobilizat după ce a fost împușcat în picior.

Atât polițistul, cât și agresorul sunt la Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru îngrijiri medicale și investigații. Starea lor este stabilă, potrivit monitorulsv.ro.

În acest moment, bărbatul se află în arest.

Citeste si: Tânăra de 16 ani din Turnu Măgurele, care a murit înjunghiată de 10 ori, era însărcinată în cinci luni. Și iubitul ei a fost ucis de același agresor

 

Taguri: