Cine este bărbatul celebru cu care s-a afișat Anamaria Prodan, după ce soțul ei a anunțat divorțul? Este un cunoscut antrenor

Author: Ana Dinu
Cine este barbatul cu care s-a afisat Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă mai delicată, mai ales, după ce în ultima vreme s-a tot zvonit că divorțează. Sexy impresara nu pare deloc supărată și nici nu-și petrece timpul în casă. Aceasta a fost surprinsă luând masa cu un antrenor celebru. Cine este bărbatul cu care Anamaria Prodan s-a afișat?

Chiar dacă peste tot se vorbește despre momentele grele prin care Anamaria Prodan trece din cauza presupusului divorț, impresara demonstrează exact contrar. De curând, aceasta a fost surprinsă în compania unui antrenor celebru, cu care s-a și fotografia, iar, mai apoi, a urcat imaginea pe internet. Despre cine este vorba?

Cine este bărbatul celebru cu care s-a afișat Anamaria Prodan, după ce soțul ei a anunțat divorțul

Anamaria Prodan s-a fotografiat cu zâmbetul până la urechi, semn că era extrem de încântată de compania bărbatului. Ei bine, bărbatul celebru cu care sexy impresara a ieșit la masă este chiar celebrul antrenor de fotbal Walter Zenga. Cei doi au luat masa împreună și au discutat ore în șir, semn că se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

Deși toată lumea se întreabă dacă este vorba de o relație, e bine, nici nu se pune problema.

Cei doi s-au întâlnit în interes de afaceri. Anamaria Prodan se întâlnește cu oameni celebri din lumea fotbalului pentru a pune la punct colaborări, astfel înceracă să-i găsească antrenorului italian o echipă în zona arabă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Anamaria Prodan, gest incredibil! Ce a făcut vedeta la mormântul mamei sale. Internauții au rămas cutremurați

Anamaria Prodan, rupe tăcerea în urma zvonurilor apărute

După o perioadă în care a păstrat discreția în ceea ce privește viața personală și nu a dat curs zvonurilor apărute în spațiul public. Anamaria Prodan a rupt tăcerea și a declarat că nu este vorba de niciun divorț.

Totodată, aceasta a mai spus că nu se poate pune problema despre împărțirea averii în casnicia ei, iar totul merge foarte bine în relația cu soțul ei.

Citeste si: Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan! Impresara i-a surprins pe toți. Apariția sexy a fost apreciată de mii de internauți

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.