Cine este bărbatul cu care Andreea Bălan se afișează după despărțirea de Tiberiu Argint? Artista a făcut publice primele imagini

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 dec 2021, 23:48

Cine este bărbatul cu care Andreea Bălan se afișează după despărțirea de Tiberiu Argint?

Sursa: Instagram Andreea Balan

Andreea Bălan pare că l-a dat uitării pe Tiberiu Argint și se bucură de viață. Cine este bărbatul cu care artista se afișează după despărțire?

Andreea Bălan nu pare să aibă prea mult noroc pe plan sentimental. Artista se află în plin divorț de fostul soț, George Burcea, iar relația cu Tiberiu Argint pare că a ajuns la final. În această perioadă, artista se bucură de prezența familiei și a prietenilor.

Cine este bărbatul cu care Andreea Bălan se afișează după despărțirea de Tiberiu Argint? Artista a făcut publice primele imagini

După despărțirea de Tiberiu Argint, Andreea Bălan s-a focusat mai mult pe familie și prieteni. Nu este de mirare că artista are o relație de prietenie de peste 13 ani cu Petrișor Ruge. Cei doi formează un cuplu pe scenă, însă fanii speră să-i vadă împreună și în viața de zi cu zi.

Urmăritorii au observat că artista este extrem de fericită în preajma prietenului ei, iar dovada o face un Tik Tok care a strâns mii de aprecieri.

Sincronizarea și chimia din timpul dansului dintre Andreea Bălan și Petrișor au făcut deliciul pe rețelele de scializare, iar fanii i-au transmis blondinei că lângă Petrișor Ruge îi stă cel mai bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mai bine l-ai lua pe Petrișor de soț”, „Până la urmă cred că Petrișor este sufletul tău pereche, mereu am crezut asta”, „O prietenie adevărată care a durat în timp, mai rar așa ceva, mi-ar plăcea mult să fiți împreună pentru totdeauna”, „Din totdeauna v-a stat bine împreună”, „În final cu Petrișor vei rămâne”, „Vă potriviți perfect”,  sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citeste si: George Burcea, dezvaluiri despre stopul cardio-respirator al Andreei Balan: "A fost dificil sa-ti vezi consoarta aproape de moarte!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Ce spune Petrișor Ruge despre relația de prietenie cu Andreea Bălan

Perișor Ruge a declarat că între el și Andreea Bălan a existat întotdeauna o relație strict profesională, care s-a transformat într-o relație de prietenie care durează de mai bine de 13 ani.

”Cu „Plâng de dor” am eu amintiri. Că mie mi-a plăcut Andreea Bălan. Când a apărut piesa eram în liceu şi am făcut o coregrafie cu nişte colegi, la Balul Bobocilor. Îmi plăcea cum cântai. Pai normal că îmi plăcea de tine. Dar nu cum vă gândiţi voi. Îmi plăcea cum cântai, cum dansai.

Recunosc că nu m-am gândit niciodată cum face Andreea Bălan dragoste. (…) Noi de la bun început eram puşi pe fapte mari să ajungem cât mai departe. Niciodată nu m-am gândit să mă îndrăgostesc”, a declarat Petrişor Ruge, în urmă cu ceva timp, într-unul dintre vlog-urile artistei.

Citeste si: Cât plătește chirie George Burcea, iubitul Vivianei Sposub, pe apartamentul în care stă. Motivul pentru care scoate din buzunar atâția bani