Cine este bărbatul cu care Deea Maxer și-a petrecut Paștele, după divorțul de Dinu Maxer. Cum au fost sărbătorile pentru artist: „Sunt în perioada de acceptare”

Author: Andreea Buinoschi

Dinu Maxer a precizat că cei doi copii au serbat Paștele cu el, dar pe cel catolic, pe data de 9 aprilie, la mama sa

Sursa: Instagram

La finalul lunii martie, Deea Maxer și Dinu Maxer au anunțat că divorțează, în ziua în care au și semnat actele. Cei doi au rezolvat tot ceea ce ținea de partaj și de custodia copiilor, dar acest lucru nu înseamnă că sărbătorile de Paște au fost ușoare.

Deea Maxer și Dinu Maxer au decis să divorțeze, după aproximativ două decenii de relație, ceea ce înseamnă că Paștele l-au serbat separat. Cu toate acestea, s-au asigurat că cei doi copii pe care îi au împreună au petrecut timp cu ambii părinți.

Dinu Maxer a petrecut singur de Paște

Dinu Maxer a rămas singur de Paște, deoarece copiii nu au mai fost în București.

Acesta a făcut pregătirile pentru masa de Paște alături de copii, dar nu i-a avut alături duminică. În schimb, se declară optimist pe plan personal, la mai puțin de la o lună de la divorț.

În cadrul unui interviu acordat pentru cancan.ro, Dinu Maxer a precizat că cei doi copii au serbat Paștele cu el, dar pe cel catolic, pe data de 9 aprilie, la mama sa.

Sunt fără copii. Ei au făcut Paștele cu mine, cel Catolic, acum o săptămână, la mama”.

Citește și: Videoclipul trist postat de Deea Maxer, după divorțul de Dinu Maxer. Semnele evidente că încă suferă după fostul soț

Artistul a mers și la biserică, pentru a lua Lumină, recunoscând că nu a mai făcut acest lucru de multă vreme.

Cu toate acestea, la masa de sărbători, nu a vrut să rămână singur, așa că a petrecut alături de prieteni.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cu cine a petrecut Paștele Deea Maxer

Deea Maxer nu a plecat prea departe de București, ci a mers doar până în Corbeanca, acolo unde stă fratele său.

Artista și-a luat copiii și a serbat acolo, departe de agitația din București. Fostul ei soț nu a avut nicio problemă în a-i lăsa copiii, dar acest lucru nu înseamnă că i-a fost ușor să stea departe de ei.

Mai mult decât atât, Dinu Maxer a mai precizat că nu îi este greu fără fosta lui parteneră, deoarece s-a obișnuit cu ideea că nu mai formează un cuplu cu ea, iar, acum, se află în etapa de acceptare, ceea ce înseamnă că este și mai aproape de etapa de vindecare.

„Mi s-a părut firesc să-i las copiii Deei, să petreacă cu ea. S-au dus la fratele ei, lângă Corbeanca. E prima oară când sunt fără copii. Dar nu mi-e greu, dimpotrivă, acum sunt în perioada de acceptare”.

Citește și: „Eu te aștept”. Mesajul cu subînțeles postat de Deea Maxer în mediul online, după ce internauții au felicitat-o pentru decizia de a divorța de Dinu Maxer

Dee și Dinu Maxer locuiesc în același bloc, după ce artista și-a cumpărat un apartament la doar câteva etaje de cel în care a locuit alături de partenerul său. Băiatul a rămas cu Dinu, iar fata cu Deea, dar acest lucru înseamnă că pot petrece timp în fiecare zi.