Cine este bărbatul cu care s-a afișat Anamaria Prodan, chiar de sărbători! Este un celebru sportiv român

Author: Diana Ghita
Actualizat: 03 ian 2024, 10:13

Cine este bărbatul din viața Anamariei Prodan

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a suferit un mare eșec în dragoste, după despărțirea de fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a încercat să-și refacă viața alături de Flavius Nedelea, după ce a divorțat de Reghe, însă nu a fost să fie nici cu celebrul afacerist, de care s-a despărțit după câteva luni de relație.

Cine este barbatul din poze, alături Anamariei Prodan

În ciuda suferinței de care a avut parte pe plan sentimental, impresara nu a încetat să spere că își va găsi un bărbat după sufletul ei, ceea ce, în cele din urmă, s-a și întâmplat.

În perioada recentă, Anamaria a dezvăluit că iubește un alt bărbat, însă a preferat să-l țină ascuns de ochii lumii, considerând că ar fi mai liniștiți dacă își mențin relația privată.

În ultimul timp, Anamaria Prodan a publicat, în mediul online, diverse imagini cu un pugilist de renume mondial. Este vorba de Ronald Gavril, pe care, până acum, l-a prezentat drept un prieten foarte bun.

Totuși, detaliul care îi dă de gol este faptul că au petrecut atât Crăciunul, cât și Revelionul împreună. Dovada constă chiar în pozele postate pe rețelele de socializare de către impresară, lângă una scriind și chiar și un mesaj care dă de bănuit: „ Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce dorință are Anamaria Prodan de Crăciun: ”Îmi doresc foarte mult” Impresara dezvăluie cum arătau sărbătorile în copilărie

Ce declară Anamaria Prodan

De asemenea, vedeta a postat, recent, o fotografie în care părea destul de apropiată de celebrul sportiv.

În respectiva imagine, cei doi se aflau în tribunele unui meci, iar Anamaria ținea capul înclinat spre Ronald, părând chiar să stea sprijinită de umărul lui.

Aceasta nu este singura ipostază în care s-au postat cei doi, care mai au o poză în care dau de înțeles că relația dintre ei este una strânsă.

În urmă cu o zi, impresara a postat o fotografie în care atât ea, cât și bărbatul erau foarte fericiți împreună, expresiile faciale dându-i de gol.

În plus, Anamaria Prodan pare că îl cuprinde de la spate pe pugilist, fiind pe cale să-l îmbrățișeze.

Împlinirea femeii nu i se citește doar pe chip, aceasta rezultând și din vorbele foarte frumoase pe care le are mereu la adresa iubitului, atunci când este întrebată de el.

„Dumnezeule, sunt atât de fericită și mulțumită (n.r. pe plan sentimental). Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte.

Să gestioneze toată nebunia asta”, mărturisea Anamaria Prodan, acum câteva săptămâni, în cadrul unui podcast.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și: Cine este noul bărbat din viața Anamariei Prodan: ”Există cineva în viața mea amoroasă” Impresara a dezvăluit totul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.