Cine este bărbatul de 24 de ani care a comis dubla crimă din Târgu Măgurele. Acesta a ascuns cadavrele celor doi îndrăgostiți într-o casă veche

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 oct 2022, 09:09

Cine este bărbatul de 24 de ani care a comis dubla crimă din Târgu Măgurele. Acesta a ascuns cadavrele celor doi îndrăgostiți într-o casă veche

Sursa: romaniatv.net

Un bărbat de doar 24 de ani este acuzat de dubla crimă, luând viața a doi îndrăgostiți, după care, în speranța că nu va fi prins, le-a ascuns cadavrele într-o casă părăsită. Autoritățile au fost alertate, după ce fratele băiatului ucis nu l-a mai găsit acasă.

Un tânăr de 24 de ani este acuzat de dublă crimă, după ce trupurile a doi îndrăgostiți au fost descoperite, fără suflare. Acesta locuia în Turnu Măgurele, iar victimele aveau 16 și 18 ani.

Cine este bărbatul de 24 de ani care a comis dubla crimă din Târgu Măgurele

După ce i-a ucis cu sânge rege pe cei doi iubiți, acesta le-a băgat cadavrele într-o mașină, după care le-a ascuns într-o casă veche, în care nu mai locuia nimeni.

Fratele tânărului de 18 ani a sunat la 112, spunând că acesta și iubita lui, cu care locuia împreuna, sunt de negăsit.

„În ziua de 25 octombrie, un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

Citeste si: Filmul crimei din Teleorman. Cum a fost, de fapt, răpită și ucisă Alina

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia

cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri  care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul”, a transmis Poliția prin intermediul unui comunicat.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Parchetul de la lângă Tribunalul Teleorman este cel care se ocupă de continuarea cercetărilor.

Mai mult decât atât, potrivit unor surse din anchetă, bărbatul și-ar fi recunoscut vina și, în urmă cu ceva timp, fusese prins la volan, după ce consumase băuturi alcoolice. De asemenea, acesta avea și un dosar panel și se afla sub control judiciar.

Citeste si: O româncă stabilită în Italia a murit din cauza unui ulcer, la 29 de ani. Ambulanța a sosit abia după două ore și jumătate, după ce sora ei a sunat pentru a patra oară

Crima a avut loc în noaptea de 24 spre 25, iar totul se pare că ar fi pornit în urma unui conflict în care au fost implicați. Enervat la culme, bărbatul de 24 de ani i-a înjunghiat pe amândoi, dar nu se știe, cu exactitate, care este motivul care a dus la aceste tensiuni între cei trei.

Criminalul este din Roșiori de Vede, iar cadavrele celor doi le-a ascuns într-o casă părăsită din comuna Drăgănești de Vede.