Cine este bărbatul din Dolj care a fost înjunghiat într-un conflict spontan. A fost dus de urgență la spital

Author: Lavinia Medrea

A fost dus de urgență la spital

Sursa: PixaBay

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost înjunghiat de un agresor în vârstă de 64 de ani cu un cuțit, pe o stradă dintr-o comună din Dolj.

În urma unui conflict, un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost înjunghiat de un altul, în vârstă de 64 de ani. Agresorul a fost arestat la domiciliu iar victima a fost dusă de urgență la spital. 

Cine este bărbatul din Dolj, înjunghiat într-un conflict spontan

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunțat, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi prin 112, la finalul acestei săptămâni, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înjunghiat, pe strada

Olteni, din comuna Pleşoi.

Citește și: Un tânăr s-a spânzurat de grinda casei. Bunicul acestuia l-a găsit fără viață

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, care au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 62 de ani, din municipiul Craiova, ar fi fost lovit, în zona toracică, cu un obiect ascuţit-înţepător, de către un bărbat de 64 de ani, din comuna Pleşoi.

La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj, bărbatul de 62 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”
, a declarat IPJ Dolj.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după care a fost prezentat instanţei care a hotărât arestarea sa la domiciliu pentru 30 de zile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cine este românul care a murit înjunghiat în drum spre casă

Un bărbat nu a mai apucat să ajungă acasă pentru sărbătorile de iarnă, pentru că cineva a avut grijă ca acest lucru să nu se mai întâmple, ucigându-l prin înjunghiere.

Citește și: Un primar a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Acesta se afla la al patrulea mandat al carierei sale

Cristi Ioan și-a găsit sfârșitul în Covasna. Acesta se îndrepta spre casă, în Popeni, Vaslui, venind dinspre Germania, acolo unde lucra. În timpul unei opriri în comuna Ozun, Cristian a fost ucis de un bărbat cu care s-a luat la ceartă chiar în microbuzul cu care mergea spre casă.

Atacatorul l-a înjunghiat în inimă.

Victima a fost dusă la Spitalul Județean din Brașov în stare gravă, după care a fost transferat la Institutul de Cardiologie din Târgu Mureș. Din nefericire, Cristi a pierdut lupta cu viața chiar pe masa de operație.

Criminalul a fost reținut și transportat la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, sub acuzația de acuzat de omor calificat.