Cine este bărbatul din Sibiu care a intrat intenționat cu mașina într-un copac: „Când faci o greșeală, nu o uită niciodată”. Acesta își anunțase prietenii despre intențiile pe care le are

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 dec 2023, 04:30

Dennis avea doar 23 de ea și era student al Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

Sursa: Facebook

Un bărbat din Sibiu și-a pus capăt zilelor, intrând cu mașina într-un copac, după ce își anunțase prietenii că vrea să renunțe la viață. În urma primelor cercetări, s-a crezut că acesta a murit în urma unui accident nefericit.

Un bărbat din Sibiu a intrat cu mașina într-un copac și se pare că aceasta a și fost dorința lui. Impactul a fost atât de puternic, încât partea din față a mașinii a fost despicată de trunchiul copacului.

Cine este bărbatul din Sibiu care a intrat intenționat cu mașina într-un copac

Dennis avea doar 23 de ea și era student al Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Acesta și-a pierdut viața în urmă cu două zile, pe data de 28 martie, la ieșirea din Sibiu spre Poplaca.

La un moment dat, mașina pe care o conducea a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un copac. Incidentul a avut loc de DJ 106R Sibiu-Poplaca, crezându-se, inițial, că șoferul pierduse controlul volanului.

Impactul a fost fatal, iar Dennis a murit pe loc.

La fața locului, s-au deplasat de urgență: o autospecială de stingere, un echipaj SMUR și o autospecială de descarcerare din cadrul ISU Sibiu. Tânărul rămăsese încarcerat, iar leziunile pe care le avea erau incompatibile cu viața.

Citește și: „Iubito, nimeni nu te va putea înlocui”. Ultimul mesaj lăsat de bărbatul din Alba, înainte de a lua viața fiului său și, la scurt timp, și pe a lui

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Moartea lui Dennis nu a fost un accident, ci a fost o sinucidere

După ce au fost demarate cercetările, oamenii legii au început să ia în calcul și varianta sinuciderii, deoarece, înainte de a muri, le spusese prietenilor săi că vrea să își ia viața. Mai mult decât atât, acesta a lăsat și un mesaj de adio prin care vorbea despre intențiile pe care le are.

Prietenii l-au sunat și, din cauza faptului că nu au reușit să mai dea de el, au sunat speriați la 112. Mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate în zona Pădurii Dumbrava, conform oradesibiu.ro.

Ultima postare făcută de Dennis în mediul arăta că acesta era deranjat de modul în care cei din jur s-au purtat cu el, iar acest lucru nu și l-a putut scoate din minte.

„E o nebunie că, atunci când faci tot timpul lucruri bune pentru oameni, ei nu observă, dar când faci o greșeală, nu o uită niciodată”, a scris acesta pe contul său de Facebook. Oamenii legii continuă cercetările, pentru a afla, cu exactitate, circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Citește și: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri

Conform Elenei Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, polițiștii continuă cercetările și pe noua pistă, după ce ipoteza sinuciderii a fost adusă în discuție de doi dintre prietenii lui Dennis.