Cine este barbatul misterios care petrece foarte mult timp cu Iulia Albu? Am surprins imagini indraznete cu cei doi, la "Bravo, ai stil", show-ul Kanal D

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil!” se incinge atmosfera! Iulia Albu si un barbat misterios petrec tot mai mult timp impreuna.

Am surprins imagini cu ei in timp ce pareau sa aiba o discutie aprinsa. Pasiunea sa fie de vina? Cateva momente in penumbra culiselor, in care cei doi pareau foarte apropiati, in ciuda unui aparent conflict, ne-au pus pe ganduri... Imaginile vorbesc de la sine.

Emisiunea" Bravo, ai stil! ” este difuzata de luni pana vineri de la ora 17:00 si in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.