Cine este bărbatul misterios cu care Viviana Sposub și-a petrecut Crăciunul în SUA? „El a plecat de mulți ani în America”

Author: Diana Bostan

Viviana Sposub în SUA

Sursa: Instagram- Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, însă fosta asistentă TV face dezvăluiri inedite din perioada petrecută în SUA. Cu cine s-a întâlnit Viviana Sposub în SUA?

Frumoasa Viviana Sposub și George Burcea au petrecut clipe de neuitat în America, însă cei doi s-au despărțit la întoarcerea în țară. 

Viviana Sposub a dezvăluit cu cine s-a întâlnit în SUA

Acum că fosta asistentă TV și actorul s-au împăcat, Viviana Sposub a ținut să le povestească urmăritorilor cu cine s-a întâlnit în SUA. Ea și bărbatul misterios au petrecut Crăciunul împreună.

Citește și: Decizia neașteptată pe care a luat-o Viviana Sposub după împăcarea cu George Burcea. L-a lăsat acasă și a părăsit Capitala „Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”

Nu, nu este vorba despre vreun iubit, ci de finul botezat de bunicii săi, dar și pe iubita acestuia. Zilele trecute, Viviana Sposub a luat parte la nunta celor doi, la Reșița, acolo unde a mers fără George Burcea.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Cum au fost surprinși actorul și frumoasa brunetă

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Hai să vă povestesc ceva. Iulian a fost botezat de bunicii mei. Nu ne întâlniserăm niciodată în România pentru că el a plecat de mulți ani în America.

Însă mama îmi povestea de multe ori despre finul ”nostru” din Washington DC. Când am ajuns în State, nu am stat pe gânduri și am trimis un mesaj pe Facebook.

Uite așa i-am cunoscut pe finul Iulian și pe soția lui, Roxana. Au venit în vizită în New York și ne-am petrecut Crăciunul împreună. Tot atunci le-am promis că nu voi lipsi de la nunta lor”

a scris Viviana Sposub.

George Burcea a petrecut timp cu fetițele sale

Actorul nu și-a dorit să rămână în SUA, motivul principal fiind distanța de fetițele sale.

George Burcea își dorește să fie implicat în viața lor și să petreacă cât mai mult timp împreună.

Citește și: Cine este bărbatul alături de care s-a afișat Viviana Sposub! Este prima apariție cu altcineva de la despărțirea de George Burcea

George Burcea a fost plecat în vacanță cu fetițele sale, acolo unde au avut parte de mai multe activități și s-au deconectat total de la haosul din Capitală.

Citește și: „Nu mai poate să doară”. Cum procesează George Burcea despărțirea de Viviana Sposub. Cei doi s-au separat acum mai bine de trei săptămâni

„Am fost cu fetele într-o mini-vacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu.

Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”, a spus George Burcea, în exclusivitate pentru cancan.ro.