Cine este Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 dec 2021, 08:36
Cine este Bella Santiago de la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Bella Santiago a intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities în locul Nicoletei Dragne după ce a fost eliminată.

Bella Santiago intra în competiția Bravo, ai stil! Celebrities cu drapturi depline începând din aceasta miercuri de la ora 22:30. Frumoasa noua concurenta este o veterana a show-urile de televiziune în ce privește concursurile de muzica unde s-a remarcat de fiecare data, însă acum vrea să își încerce norocul și pe plan stilistic. Bella a recunoscut că este pasioanta și de moda nu doar de muzica și vrea să demonstreze că talentul artistic merge mana în mana cu cel stilistic așa că a acceptat pe loc provocarea Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Bella Santiago, noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Bella Santiago, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Bella Santiago, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities are 32 de ani si s-a nascut pe 1 decembrie 1989, în Dasmariñas, Filipine. Frumoasa filipineza si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 12 ani si a inceput sa urmeze cursuri de muzica.

La varsta de 15 ani deja se afla pe scena din tara natala sustinand concerte private apoi luand cu asalt Malaezia si Taiwan. Din 2016, frumoasa Bella se afla in Romania, tara pe care s-a indragostit iremediabil stabilindu-se aici.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Hotarata sa faca fata competitiei de stil, Bella Santiago a declarat ca are cateva emotii deoarece ii este putin teama de Maurice Munteanu, insa spera ca il va convinge in ce priveste tinutele ei si nu ii va critica alegerile vestimentare atat de

dur. „Mă simt foarte bine la filmări, aveam emoții înainte de a intra în competiție în ceea ce le privește pe contracandidatele mele. Dintre jurați, cel mai teamă îmi este de Maurice Munteanu, însă sper să îl impresionez cu ținutele și momentele mele și să pot face față cu brio provocărilor',  a spus Bella Santiago.

Bella Santiago se alatura concurentelor Bravo, ai stil! Celebrities dupa ce Nicoleta Dragne a fost eliminata

Citeste si: Ce vârstă are Bella Santiago. Cântăreața filipineză e născută de Ziua Națională a României

Bella Santiago se va alătura celorlalte concurente, pentru a demonstra că are stil și toate calitățile necesare pentru a intra în posesia  titlului de Cea mai stilată Celebritate. Bella Santiago este o cântăreața cunoscută publicului din România, după ce aceasta a participat în urmă cu câțiva ani la un cunoscut talent show, pe care l-a și câștigat.

Succesul răsunător al acesteia nu a întârziat să apară, frumoasa cântăreața cu origini filipineze uimește de fiecare dată cu apariția ei pe scenă, iar de această dată telespectatorii vor avea ocazia să o admire defilând pe podiumul de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.