Cine este Benny Blanco, noul iubit al Selena Gomez! Cei doi s-au afișat oficial împreună

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 08 dec 2023, 10:55

Cine este noua cucerire a Selenei Gomez

Sursa: Facebook Selena Gomez

Selena Gomez este o cunoscută artistă din America, ce este recunoscută internațional, iar după o lungă perioadă de singurătate, aceasta și-a postat noul iubit.

Selena Gomez este cunoscută pentru repertoriul ei ce este apreciat și în România, dar și pentru relația ei tumultuoasă cu Justin Biber. După separarea celor doi, artista nu s-a mai afișat oficial cu alți bărbați, însă totul s-a schimbat la data de 7 decembrie, când l-a postat pe noul său iubit, Benny Blanco.

Cine este Benny Blanco, noul iubit al Selenei Gomez

Selena Gomez și Benny Blanco au o pasiune comună, muzica, ce i-a făcut pe cei doi să se intersecteze de foarte multe ori în această industrie de-a lungul anilor, colaborând adesea

pentru diferite melodii cunoscute ale artistei. Benjamin Joseph Levin, cunoscut sub numele de Benny Blanco pe de către admiratori, s-a născut la data de 8 martie 1988 și are o carieră artistică impresionantă, având colaborări cu nume importante din America și nu numai.

Benny Blanco este producător muzicală, iar cariera sa a început în anul 2000, atunci când a co-produs și co-scris o serie de melodii ce au marcat perioada acelui an.

Deși acesta este producător muzical, acesta a decis în anul 2018 să devină el însuși artist, făcându-și debutul în industria muzicală cu melodia „Eastside”, alături de Halsey și Khalid. 

Pentru cariera sa muzicală, Benny Blanco a fost laureat cu numeroase premii importante pentru producători, printre care se numără premiul Hal David Starlight, pe care l-a primit în 2013 din partea Songwriters Hall of Fame, cinci premii BMI Songwriter of the Year și premiul iHeartRadio Producer of the Year, primit în anul 2017.

Benny Blanco a lucrat de-a lungul carierei sale cu artiști importanți din străinătate, printre care se numără Ed Sheeran, Halsey, Katy Perry, Maroon 5, Christina Aguilera, Kesha, Britney Spears, Rihanna, Sia, Kanye West, Avicii, Selena Gomez, Adam Lambert, Charlie Puth, dar și doi dintre foștii lui Selenei Gomez, The Weeknd și Justin Bieber. 

Citește și: Selena Gomez, clipe de groaza pe scena in timpul unui concert

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Benny Blanco a reușit să fondeze două case de discuri în colaborare cu Interscope Records, Mad Love Records și Friends Keep Secrets, iar artiștii ce au semnat cu aceștia se află întotdeauna în topurile clasamentelor.

De cât timp se cunosc Benny Blanco și Selena Gomez

Benny Blanco și Selena Gomez se cunosc de peste 10 ani, producătorul muzical lucrând cu foștii iubiți ai artistei, urmând ca în anul 2015, Benny Blanco și Selena Gomez să colaboreze pentru melodiile „Same Old Love” și „Kill 'Em With Kindness”.

În anul 2017, Selena Gomez a realizat o colaborare și cu artista Cashmere Cat, ce este clienta casei de discuri pe care o deține Benny Blanco.

Benny Blanco și Selena Gomez au apărut împreună în videoclipul melodiei „I Can’t Get Enough”, fiind o colaborare alături de J Balvin și Tainy. Anul 2023 a fost cel în care fanii au început să aibă tot mai multe suspiciuni legate de adevărata relație a celor doi, după ce Benny Blanco a fost invitat la ziua de naștere a Selenei Gomez.

În luna octombrie a anului 2023, Benny Blanco a participat la o strângere de fonduri pe care Selena Gomez a organizat-o, urmând ca în luna noiembrie, Benny Blanco să își lanseze cartea de bucate, pe care Selena Gomez a fotografiat-o, postând-o pe pagina ei de Instagram, alături de mesajul „unul dintre preferatele mele”. 

Citește și: ADEVARATUL MOTIV pentru care Selena Gomez l-a parasit pe Justin Bieber

La data de 7 decembrie, Selena Gomez decide să închidă gura curioșilor să pună o poză alături de Benny Blanco pe pagina ei de Instagram, iar după comentariile răutăcioase pe care le-a primit aceasta despre aspectul producătorului, Selena Gomez a decis să îi ia apărarea spunând că a tratat-o mai bine decât a tratat-o orice altă ființă, relatează elle.com

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.