Cine este Betty Blue, adolescenta care ameninta sa sparga toate topurile muzicale din Romania?

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

E frumoasa, talentata, seamana izbitor cu Antonia desi abia a primit buletinul si, daca toate acestea nu-i erau de ajuns, are un tata celebru care ii completeaza reteta spre succes!

Un nou star se naste in lumea muzicala! La numai cateva zile de cand a fost lansata aceasta piesa a adunat peste 2 milioane de vizualizari pe internet. Dar cine este frumoasa domnisoara care o interpreteaza si care pare sa fie gata sa rupa gura targului muzical? Nu, nu este sora mai mica a Antoniei.

Va dam un indiciu: are un tata celebru din lumea muzicii lautaresti. Desi tatal frumoasei brunete e cunoscut drept regele manelelor, printesa lui a ales un alt stil.

In videoclip, fiica lui Salam pare de nerecunoscut sub numele de scena Betty Blue.

Are un stil care aduce foarte mult cu cel al Antoniei si o melodie cu un mesaj direct, cu versuri in care adolescenta spune lucrurilor pe nume. Este hotarata sa arate lumii ca nu e fata lui tata si ca poate ajunge sus prin fortele proprii, desi nu are decat 14 ani.

Recunoaste, insa, ca are nevoie de incurajarea lui Florin Salam, care o supravegheaza atent din umbra.
Si cand vine vorba de Betty, Florin Salam spune cu mana pe inima ca inseamna totul pentru el. Desi competitia e acerba pe piata muzicala din Romania, Betty este convinsa ca va da lovitura.

##VIDEO119054##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.