Cine este Bianca, concurenta emisiunii „Casa Iubirii”, sezonul 3. Care este pasiunea cu care se mândrește aceasta

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 ian 2024, 13:21

Cine este Bianca și ce caracteristici își dorește să aibă bărbatul din viața ei

Sursa: Kanal D

Bianca este una dintre cele 7 concurente ce intră în emisiunea „Casa Iubirii”, sezonul 3, pentru a își găsi sufletul pereche.

Bianca este una dintre cele 7 concurente ale emisiunii „Casa Iubirii”, sezonul 3, iar aceasta și-a dorit să participe în această călătorie pentru a-și găsi sufletul pereche, nu o altă relație trecătoare. Aceasta își dorește ca bărbatul ideal să accepte pasiunile pe care aceasta le are, dar și să o susțină în ceea ce își dorește să facă.

Cine este Bianca, concurenta emisiunii „Casa Iubirii”, sezonul 3

Bianca poate să fie observată și susținută de telespectatori în noul sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, în dorința ei de a își căuta sufletul pereche, din moment ce nu a avut mult noroc în afara emisiunii. Aceasta are 25 de ani și a lucra în Italia ca make-up artist, iar aceasta a luat o decizie foarte importantă atunci când a decis să se întoarcă în România pentru a începe căutarea jumătății sale, în cadrul sezonului trei al emisiunii „Casa Iubirii”. 

Deși Bianca este o tânără foarte feminină, aceasta are pasiuni pe care nu le împarte cu foarte multe persoane, fiind mândră să menționeze că deține permis de motocicletă. Din acest motiv, Bianca are o mare pasiune pentru motoare și își dorește ca bărbatul din viața ei să accepte această latură a ei, nu neapărat să o și împartă cu ea. Tânăra de 25 de ani a venit la emisiunea „Casa Iubirii” pentru a căuta cea de a doua “roată”, cu care sa facă echipă pe viață.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Când începe sezonul 3 al emisiunii „Casa Iubirii”

Cei 14 participanți și-au dorit să intre în emisiunea „Casa Iubirii” pentru a avea parte de o experiență unică, în care să aibă oportunitatea de a își găsi jumătatea, sub observația Andreei Mantea, ce prezintă și sezonul cu numărul 3, care îi va ajuta pe aceștia să fie siguri pe propriile lor sentimente.

Emisiunea ce a ajuns în inimile a milioane de telespectatori se află la sezonul cu numărul 3, iar primul episod poate fi urmărit la data de 15 ianuarie 2024, urmând să fie difuzat de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D. 

Citește și: ”De dimineață am plâns” Kinga nu-și poate lua gândul de la Radu. Fosta concurentă face dezvăluiri incendiare despre finalistul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”

14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, încep la data de 15 ianuarie 2024 o nouă etapă a vieții lor, în care își doresc să descopere persoana cu care au cele mai multe lucruri în comun și care ar putea să fie sufletul lor pereche. În cadrul acestei emisiuni se vor dezvolta conexiuni reale între concurenți, fie că acestea vor duce la formarea unor relații de prietenie sau amoroase.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?